Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Polarny warrriors
KRIZ 2 Tactiek moja 532
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 12
60 gemiddelde waardering 62.8
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen outstanding


4e minuut.
Iversen bereikt de bal nog maar net als eerste. Iversen geeft de bal voor. Wnęk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęk haalt uit met een fantastische trap. Szubartowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Polarny - warrriors 1:0

6e minuut.
Broon speelt de bal door. Pacułt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacułt geeft een lange en hoge pass. Basile bereikt de bal nog maar net als eerste. Basile draait met de bal, schiet en ... Najder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Iversen passt de bal met de wreef. Rosopoulos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pacułt. Pacułt krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Ślesiński geeft een hoge lob. Yegros kopt de bal weg. Géczy heeft problemen om de bal te vangen. Géczy passt de bal zonder na te denken. Giejsztorewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Giejsztorewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Giejsztorewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Polarny - warrriors 2:0

26e minuut.
Géczy is nu in balbezit. Géczy geeft de bal voor. Wnęk heeft problemen om de bal te vangen. Wnęk draait met de bal, schiet en ... Szubartowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Polarny - warrriors 3:0

27e minuut.
Karaali passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Broon de bal. Broon speelt de bal door. Basile bereikt de bal nog maar net als eerste. Basile draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Karaali heeft problemen om de bal te vangen. Géczy rent richting de bal. Géczy passt de bal met de wreef. Wnęk is nu in balbezit. Wnęk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Szekely verovert de bal door een tackle van achteren. Rosopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosopoulos passt de bal zonder na te denken. Wnęk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Polarny - warrriors 4:0

33e minuut.
Anghelache geeft de bal voor. Aumees kopt de bal weg. Daar is Rovine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basile rent richting de bal. Basile haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Basile is nu in balbezit. Aumees rent richting de bal. Szekely maakt een afschuwelijke overtreding. Szekely krijgt een gele kaart. Aumees raakt geblesseerd tijdens het duel. Pacułt komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Polarny 47%, warrriors 53%.
KS Polarny - warrriors 4:0

51e minuut.
Gosk probeert naar een medespeler te passen. Iversen is nu in balbezit. Klungelig pakt Iversen de bal. Iversen geeft een hoge lob. Wnęk krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Bolluk met een sublieme pass. Iversen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelache verovert de bal door een tackle van achteren. Anghelache geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Iversen passt de bal in één keer door. Anghelache geeft een hoge lob. Ślesiński geeft de bal voor. Aumees krijgt zijn hoofd ertegen. Najder werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Giejsztorewicz kopt de bal weg. Wnęk is nu in balbezit. Duda rent richting de bal. Wnęk onderschept slim de pass. Wnęk draait met de bal, schiet en ... Szubartowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Géczy passt de bal met de wreef. Wnęk rent richting de bal. Broon met een sublieme pass. Wnęk is nu in balbezit. Wnęk draait met de bal, schiet en ... Szubartowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Polarny 60%, warrriors 40%.
KS Polarny - warrriors 4:0