Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Polarny Pędźące Ślimaki 2
KRIZ 2 Tactiek skrzydlo
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
61.6 gemiddelde waardering 73.4
excellent Schieten outstanding
very good Passen outstanding
formidable Verdedigen brilliant


11e minuut.
Šparica is nu in balbezit. Šparica geeft een hoge lob. Viola rent richting de bal. Viola draait met de bal, schiet en ... Rupp probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Polarny - Pędźące Ślimaki 2 0:1

32e minuut.
Garaba verovert de bal door een tackle van achteren. Garaba geeft een hoge lob. Viola rent richting de bal. Viola draait met de bal, schiet en ... Rupp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Polarny - Pędźące Ślimaki 2 0:2

33e minuut.
Šparica bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garaba met een snelle inworp. Šparica geeft een lange en hoge pass. Giannino krijgt zijn hoofd ertegen. Rupp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Polarny - Pędźące Ślimaki 2 0:3

37e minuut.
Daar is Rosopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosopoulos passt de bal in één keer door. Iversen is nu in balbezit. Iversen geeft de bal voor. Wnęk krijgt zijn hoofd ertegen. Tierra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chauveau rent richting de bal. Chauveau geeft een lange en hoge pass. Giannino kopt de bal weg. Šparica is nu in balbezit. Šparica haalt uit met een fantastische trap. Rupp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Iversen bereikt de bal nog maar net als eerste. Iversen passt de bal zonder na te denken. Daar is Klemczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wnęk verovert de bal door een tackle van achteren. Wnęk haalt uit met een fantastische trap. Tierra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Rovine geeft een hoge lob. Inworp. Garaba met de inworp. Šparica geeft een lange en hoge pass. Giannino krijgt zijn hoofd ertegen. Rupp bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Polarny 56%, Pędźące Ślimaki 2 44%.
KS Polarny - Pędźące Ślimaki 2 0:3

51e minuut.
Iversen met een snelle inworp. Bolluk geeft een hoge lob. Géczy geeft een hoge lob. Rosopoulos springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Polarny - Pędźące Ślimaki 2 1:3

59e minuut.
Garaba is nu in balbezit. Garaba passt de bal in één keer door. Šparica is nu in balbezit. Šparica geeft de bal voor. Giannino krijgt zijn hoofd ertegen. Rupp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Giannino probeert naar een medespeler te passen. Mincă onderschept slim de pass. Šparica bereikt de bal nog maar net als eerste. Šparica geeft de bal voor. Giannino springt en kopt de bal. Rupp bokst de bal weg.

64e minuut.
Giejsztorewicz passt de bal zonder na te denken. Iversen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salaerts. Salaerts krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Daar is Giannino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolluk is nu in balbezit. Giannino verovert de bal door een tackle van achteren. Giannino draait met de bal, schiet en ... Rupp probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Polarny - Pędźące Ślimaki 2 1:4

78e minuut.
Šparica geeft de bal voor. Giannino springt en kopt de bal. Rovine probeert de bal met de borst te controleren. Viola rent richting de bal. Viola schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Klemczyk heeft problemen om de bal te vangen. Wnęk bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klemczyk krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Ibar passt de bal met de wreef. Garaba geeft een hoge lob. Bolluk kopt de bal weg. Šparica geeft de bal voor. Viola springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Tierra speelt de bal door. Ibar kopt de bal weg. Klungelig pakt Rovine de bal. Viola is nu in balbezit. Viola draait met de bal, schiet en ... Rupp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Giannino is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Polarny - Pędźące Ślimaki 2 1:5

90e minuut.
Garaba passt de bal zonder na te denken. Viola rent richting de bal. Ibar met een sublieme pass. Giannino is nu in balbezit. Giannino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Polarny 50%, Pędźące Ślimaki 2 50%.
KS Polarny - Pędźące Ślimaki 2 1:5