Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.25
  • Stadion: Wake Up Stadium
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 16831
The Pretenders słonie
433_k_s Tactiek 2.1
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 11
67.5 gemiddelde waardering 70.5
uitstekend Schieten uitmuntend
formidabel Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


9e minuut.
Comelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comelu speelt de bal door. Kasztelan rent richting de bal. Kasztelan schiet op doel. Qingshan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Jonson verovert de bal door een tackle van achteren. Jonson geeft de bal voor. Comelu kopt de bal weg. Kasztelan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasztelan draait met de bal, schiet en ... Qingshan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pretenders - słonie 0:1

32e minuut.
Połącarz is nu in balbezit. Połącarz passt de bal in één keer door. Ryjek is nu in balbezit. Bredal verovert de bal door een tackle van achteren. Bredal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sarigoulis rent richting de bal. Miron verovert de bal door een tackle van achteren. Miron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Pretenders - słonie 1:1

34e minuut.
Covrig verovert de bal door een tackle van achteren. Covrig geeft een lange en hoge pass. Vera geeft de bal voor. Bredal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bredal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Pretenders - słonie 2:1

38e minuut.
Maršić met de inworp. Jonson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonson geeft de bal voor. Fierro krijgt zijn hoofd ertegen. Qingshan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Pretenders - słonie 2:2

42e minuut.
Jonson kopt de bal weg. Kasztelan rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Goszczyński ... Strafschop! Goszczyński krijgt een gele kaart. Kasztelan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kasztelan kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pretenders - słonie 2:3

44e minuut.
Fabrizzi speelt de bal door. Miron rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Castellano. Miron roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Miron kan niet meer verder spelen. Cetlawa komt het veld opgelopen. Vandebroek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Połącarz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Pretenders 44%, słonie 56%.
The Pretenders - słonie 2:3

51e minuut.
Sarigoulis geeft een lange en hoge pass. Maršić bereikt de bal nog maar net als eerste. Maršić geeft een hoge lob. Kasztelan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pretenders - słonie 2:4

60e minuut.
Sarigoulis onderschept slim de pass. Sarigoulis geeft de bal voor. Covrig rent richting de bal. Fierro verovert de bal door een tackle van achteren. Fierro haalt uit met een fantastische trap. Qingshan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Vera heeft problemen om de bal te vangen. Vera met een sublieme pass. Vandebroek probeert naar een medespeler te passen. Bredal rent richting de bal. Bredal schiet op doel. Spori verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Połącarz rent richting de bal. Połącarz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Qingshan is nu in balbezit. Maršić is nu in balbezit. Maršić passt de bal in één keer door. Kasztelan rent richting de bal. Kasztelan schiet op doel. Paal!

70e minuut.
Comelu geeft de bal voor. Covrig kopt de bal weg. Mare bereikt de bal nog maar net als eerste. Mare geeft een hoge lob. Kasztelan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Maršić onderschept slim de pass. Maršić geeft een hoge lob. Daar is Guilmot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasztelan rent richting de bal. Kasztelan schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The Pretenders - słonie 2:5

80e minuut.
Qingshan probeert naar een medespeler te passen. Goszczyński kopt de bal weg. Daar is Castellano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bredal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bredal haalt uit met een fantastische trap. Spori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Guilmot rent richting de bal. Guilmot geeft de bal voor. Comelu is nu in balbezit. Comelu speelt de bal door. Kasztelan bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Maršić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fierro de bal. Waksmundzki is nu in balbezit. Fierro verovert de bal door een tackle van achteren. Fierro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Połącarz kopt de bal weg. Bredal is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Ryjek ... Strafschop! Bredal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bredal neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
The Pretenders - słonie 3:5

88e minuut.
Comelu met een sublieme pass. Mare rent richting de bal. Mare passt de bal in één keer door. Fierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Pretenders 43%, słonie 57%.
The Pretenders - słonie 3:5