Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.25
  • Stadion: GOLDONI Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 47812
SPAWSTAL po godzinach POGOŃ SZCZECIN DĄBIE
power 5-3-2 Tactiek P3D
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.6 gemiddelde waardering 68.2
excellent Schieten outstanding
formidable Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


13e minuut.
Bieda passt de bal in één keer door. Syposz rent richting de bal. Syposz passt de bal zonder na te denken. Lăpuşte is nu in balbezit. Lăpuşte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Słoń rent richting de bal. Kominek onderschept slim de pass. Kominek haalt uit met een fantastische trap. Ślifirczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Cvek de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
SPAWSTAL po godzinach - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:1

26e minuut.
Krzyżok rent richting de bal. Syposz onderschept slim de pass. Syposz passt de bal zonder na te denken. Dudryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudryk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Janatka met een sublieme pass. Accollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Accollo geeft een lange en hoge pass. Piera bereikt de bal nog maar net als eerste. Piera geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Doeltrap. Ślifirczyk met een harde bal richting middenveld. Syposz kopt de bal weg. Dudryk is nu in balbezit. Dudryk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Pantilimon verovert de bal door een tackle van achteren. Pantilimon passt de bal met de wreef. Accollo rent richting de bal. Accollo geeft een hoge lob. Kominek springt en kopt de bal. Ślifirczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Andrearczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrearczyk met een sublieme pass. Janatka speelt de bal door. Daar is Piera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piera geeft een hoge lob. Ślifirczyk bokst de bal weg. Nilipiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilipiuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SPAWSTAL po godzinach - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPAWSTAL po godzinach 51%, POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 49%.
SPAWSTAL po godzinach - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:2

49e minuut.
Syposz is nu in balbezit. Syposz speelt de bal door. Midas speelt de bal door. Dudryk is nu in balbezit. Dudryk schiet op doel. Dziewicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Pantilimon geeft de bal voor. Nilipiuk kopt de bal weg. Kominek heeft problemen om de bal te vangen. Piera bereikt de bal nog maar net als eerste. Piera schiet op doel. Ślifirczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Nilipiuk rent richting de bal. Nilipiuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SPAWSTAL po godzinach - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:3

57e minuut.
Inworp. Világi komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Syposz probeert naar een medespeler te passen. Midas met een sublieme pass. saban rent richting de bal. Lăpuşte verovert de bal door een tackle van achteren. Lăpuşte draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Inworp. Englaro komt het veld opgelopen. Gálvez Obrero komt het veld opgelopen. Accollo met de inworp. Nilipiuk geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPAWSTAL po godzinach 45%, POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 55%.
SPAWSTAL po godzinach - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:3