Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.25
  • Stadion: Cash Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 40738
Moneyball F.C. KB Sokół Knurów
zuravball Tactiek zzzz
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
60.9 gemiddelde waardering 67.1
uitstekend Schieten uitmuntend
uitstekend Passen formidabel
uitstekend Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Jelonek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gheţea de bal. Gheţea passt de bal zonder na te denken. Muller is nu in balbezit. Muller schiet op doel. Jaroszuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Inworp. Antunès met de inworp. Ra`d bereikt de bal nog maar net als eerste. Ra`d geeft de bal voor. Muriqi maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Bulatov speelt de bal door. Daar is Ra`d, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ra`d geeft een hoge lob. Muriqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muriqi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Pirès speelt de bal door. Bulatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulatov speelt de bal door. Muriqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muriqi haalt uit met een fantastische trap. Korjus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Ra`d rent richting de bal. Wilkes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ra`d is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bulatov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Muriqi springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Umtiti de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Umtiti rent richting de bal. Socaciu onderschept slim de pass. Socaciu passt de bal zonder na te denken. Muriqi is nu in balbezit. Muriqi schiet op doel. Paal!

36e minuut.
Drakić probeert de bal aan de voet te houden. Muller is nu in balbezit. Charikyan met een sublieme pass. Muller bereikt de bal nog maar net als eerste. Muller schiet op doel. Jaroszuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Charikyan onderschept slim de pass. Jelonek verovert de bal door een tackle van achteren. Jelonek passt de bal in één keer door. Muller rent richting de bal. Muller draait met de bal, schiet en ... Jaroszuk bokst de bal weg.

44e minuut.
Luberichs is nu in balbezit. Luberichs geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Charikyan de bal. Muller is nu in balbezit. Muller draait met de bal, schiet en ... Jaroszuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moneyball F.C. 48%, KB Sokół Knurów 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Moneyball F.C. - KB Sokół Knurów 0:0

46e minuut.
Mereuţă komt het veld opgelopen. Rausis komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Daar is Muriqi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Umtiti rent richting de bal. Muriqi verovert de bal door een tackle van achteren. Muriqi probeert de bal met de borst te controleren. Muriqi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Antunès met een snelle inworp. Ra`d bereikt de bal nog maar net als eerste. Ra`d passt de bal met de wreef. Rausis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rausis haalt uit met een fantastische trap. Korjus bokst de bal weg.

70e minuut.
Doeltrap. Gradkowski komt het veld opgelopen. Cwalina komt het veld opgelopen. Gryniewicki komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Bulatov is nu in balbezit. Bulatov geeft de bal voor. Muriqi kopt de bal weg. Mereuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mereuţă schiet op doel. Korjus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Charikyan kopt de bal weg. Bulatov probeert naar een medespeler te passen. Rausis bereikt de bal nog maar net als eerste. Muriqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muriqi haalt uit met een fantastische trap. Korjus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mereuţă is nu in balbezit. Mereuţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moneyball F.C. - KB Sokół Knurów 0:1

85e minuut.
Antunès is nu in balbezit. Antunès met een sublieme pass. Ra`d rent richting de bal. Mereuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mereuţă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moneyball F.C. 61%, KB Sokół Knurów 39%.
Moneyball F.C. - KB Sokół Knurów 0:1