Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kopacze Fox FC Fada Maka Stars
Fox442wing Tactiek super trial
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 6
56.4 gemiddelde waardering 61
very good Schieten excellent
very good Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Olybios onderschept slim de pass. Bisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisson probeert naar een medespeler te passen. Merits rent richting de bal. Merits haalt uit met een fantastische trap. Közalmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lardieri is nu in balbezit. Panzardo onderschept slim de pass. Panzardo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Fana bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzydkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fana is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fana neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Kuźba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopacze Fox FC - Fada Maka Stars 0:1

26e minuut.
Dani met de inworp. Ignasz is nu in balbezit. Ignasz passt de bal met de wreef. Milnes rent richting de bal. Milnes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Birler passt de bal zonder na te denken. Pellegrini speelt de bal door. Panzardo is nu in balbezit. Merits is nu in balbezit. Merits draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Ruperez geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bisson met de inworp. Merits is nu in balbezit. Merits schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ruczkowski geeft een hoge lob. Fana heeft problemen om de bal te vangen. Ziyech is nu in balbezit. Fana verovert de bal door een tackle van achteren. Fana schiet op doel. Kuźba bokst de bal weg.

42e minuut.
Merits bereikt de bal nog maar net als eerste. Olybios onderschept slim de pass. Bisson onderschept slim de pass. Bisson draait met de bal, schiet en ... Közalmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kopacze Fox FC - Fada Maka Stars 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kopacze Fox FC 58%, Fada Maka Stars 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kopacze Fox FC - Fada Maka Stars 1:1

57e minuut.
Ruperez geeft een lange en hoge pass. Ziyech kopt de bal weg. Dani rent richting de bal. Dani geeft een hoge lob. Milnes springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Fana controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Yuli komt het veld opgelopen. Teijsse komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Merits rent richting de bal. Olybios legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Merits is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gerónimo komt het veld opgelopen. Merits zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Merits is nu in balbezit. Merits draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kopacze Fox FC - Fada Maka Stars 2:1

77e minuut.
Birler passt de bal met de wreef. Gerónimo is nu in balbezit. Gerónimo passt de bal zonder na te denken. Merits is nu in balbezit. Merits haalt uit met een fantastische trap. Közalmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Olybios geeft de bal voor. Ziyech geeft een lange en hoge pass. Yuli heeft problemen om de bal te vangen. Fana rent richting de bal. Fana schiet op doel. Kuźba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Milnes probeert de bal met de borst te controleren. Milnes haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kopacze Fox FC - Fada Maka Stars 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kopacze Fox FC 63%, Fada Maka Stars 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kopacze Fox FC - Fada Maka Stars 2:2