Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.25
  • Stadion: Galaktyk Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 30460
UFO BOYS Łowicz TEMPLAR Knights
fire Tactiek 4222
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
65.5 gemiddelde waardering 67.7
uitstekend Schieten wonderbaarlijk
uitstekend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen formidabel


6e minuut.
Lénárd onderschept slim de pass. Ferrari is nu in balbezit. Lénárd onderschept slim de pass. Lénárd geeft een hoge lob. Athanasoulis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
UFO BOYS Łowicz - TEMPLAR Knights 0:1

8e minuut.
Athanasoulis maakt een snoekduik en kopt de bal. Fomulyak probeert naar een medespeler te passen. Pierścionek kopt de bal weg. Magnússon geeft een lange en hoge pass. Athanasoulis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Cartín geeft een hoge lob. Puźniak maakt een snoekduik en kopt de bal. Sasnouski heeft problemen om de bal te vangen. Athanasoulis is nu in balbezit. Athanasoulis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Sasnouski speelt de bal door. Moncada met een sublieme pass. Cartín bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartín geeft een hoge lob. Puźniak maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Een oude blessure zorgt ervoor dat Fernández de Mendiola niet meer kan verder spelen. Bała komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Siwak rent richting de bal. Siwak met een sublieme pass. Bartczuk speelt de bal door. Ferrari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Pierścionek rent richting de bal. Pierścionek passt de bal met de wreef. Cartín rent richting de bal. Cartín geeft de bal voor. Puźniak krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Sasnouski speelt de bal door. Pierścionek geeft een hoge lob. Venezis probeert de bal met de borst te controleren. Athanasoulis rent richting de bal. Athanasoulis schiet op doel. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Saario geeft de bal voor. Ferrari rent richting de bal. Lénárd schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lénárd naar de kleedkamers voor een vroege douche.

32e minuut.
Hromyka speelt de bal door. Vianna is nu in balbezit. Vianna geeft een hoge lob. Krasnolud is nu in balbezit. Krasnolud haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UFO BOYS Łowicz - TEMPLAR Knights 1:1

35e minuut.
Cartín rent richting de bal. Cartín passt de bal zonder na te denken. Ponteiro is nu in balbezit. Athanasoulis onderschept slim de pass. Athanasoulis schiet op doel. Fomulyak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Magnússon bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnússon geeft de bal voor. Puźniak rent richting de bal. Puźniak haalt uit met een fantastische trap. Fomulyak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UFO BOYS Łowicz - TEMPLAR Knights 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UFO BOYS Łowicz 61%, TEMPLAR Knights 39%.
UFO BOYS Łowicz - TEMPLAR Knights 1:2

46e minuut.
Pedroni komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Bartczuk passt de bal met de wreef. Siwak met een sublieme pass. Vianna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Hromyka rent richting de bal. Hromyka passt de bal met de wreef. Vianna bereikt de bal nog maar net als eerste. Vianna passt de bal zonder na te denken. Ferrari geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Pierścionek met een sublieme pass. Cartín bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartín passt de bal zonder na te denken. Puźniak rent richting de bal. Puźniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UFO BOYS Łowicz - TEMPLAR Knights 1:3

60e minuut.
Cartín passt de bal in één keer door. Magnússon rent richting de bal. Magnússon passt de bal met de wreef. Puźniak is nu in balbezit. Puźniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UFO BOYS Łowicz - TEMPLAR Knights 1:4

63e minuut.
Puźniak geeft de bal voor. Ponteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroni verovert de bal door een tackle van achteren. Pedroni geeft een lange en hoge pass. Puźniak springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Inworp. Çobanzadə komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Magnússon speelt de bal door. Moncada probeert naar een medespeler te passen. Cartín speelt de bal door. Klungelig pakt Puźniak de bal. Puźniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UFO BOYS Łowicz - TEMPLAR Knights 1:5

80e minuut.
Magnússon kopt de bal weg. Pierścionek speelt de bal door. Cartín probeert naar een medespeler te passen. Puźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Puźniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UFO BOYS Łowicz - TEMPLAR Knights 1:6

81e minuut.
Lufa komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Puźniak rent richting de bal. Hromyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Puźniak onderschept slim de pass. Puźniak haalt uit met een fantastische trap. Fomulyak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UFO BOYS Łowicz - TEMPLAR Knights 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UFO BOYS Łowicz 55%, TEMPLAR Knights 45%.
UFO BOYS Łowicz - TEMPLAR Knights 1:7