Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE słonie
P3D Tactiek 2.1
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
66 gemiddelde waardering 69.2
formidable Schieten outstanding
outstanding Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


1e minuut.
Janatka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Accollo de bal. Accollo speelt de bal door. Piera rent richting de bal. Piera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Nilipiuk krijgt zijn hoofd ertegen. Spori speelt de bal door. Jonson kopt de bal weg. Kasztelan rent richting de bal. Kasztelan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Jonson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonson passt de bal zonder na te denken. Kasztelan is nu in balbezit. Kasztelan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - słonie 0:1

28e minuut.
Janatka neemt vlug de vrije trap. Nilipiuk kopt de bal weg. Accollo met een sublieme pass. Piera is nu in balbezit. Piera draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 47%, słonie 53%.
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - słonie 0:1

56e minuut.
Mare speelt de bal door. Maršić bereikt de bal nog maar net als eerste. Maršić geeft de bal voor. Kasztelan is nu in balbezit. Kasztelan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Castellano rent richting de bal. Castellano passt de bal zonder na te denken. Maršić heeft problemen om de bal te vangen. Maršić geeft een lange en hoge pass. Kasztelan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - słonie 0:2

60e minuut.
Englaro komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Ryjek onderschept slim de pass. Ryjek speelt de bal door. Comelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comelu geeft een hoge lob. Kasztelan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Mare passt de bal zonder na te denken. Maršić rent richting de bal. Maršić passt de bal in één keer door. Kasztelan rent richting de bal. Kasztelan schiet op doel. Dziewicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Accollo speelt de bal door. saban speelt de bal door. Accollo is nu in balbezit. Accollo geeft de bal voor. Kominek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - słonie 1:2

79e minuut.
Klungelig pakt saban de bal. Jonson rent richting de bal. Jonson met een sublieme pass. Kasztelan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasztelan draait met de bal, schiet en ... Dziewicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andrearczyk komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Sarigoulis met een sublieme pass. Maršić bereikt de bal nog maar net als eerste. Maršić passt de bal met de wreef. Kasztelan rent richting de bal. Kasztelan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 51%, słonie 49%.
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - słonie 1:2