Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TEMPLAR Knights Fada Maka Stars
4222 Tactiek super trial
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
63.8 gemiddelde waardering 59.5
formidable Schieten very good
formidable Passen very good
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Magnússon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puźniak rent richting de bal. Clondescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Clondescu krijgt een gele kaart. Puźniak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Magnússon neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Pijar is nu in balbezit. Pijar passt de bal zonder na te denken. Dani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dani geeft de bal voor. Gaguinho maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Athanasoulis kopt de bal weg. Daar is Cartín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cartín probeert naar een medespeler te passen. Puźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Puźniak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TEMPLAR Knights - Fada Maka Stars 1:0

15e minuut.
Gaguinho kopt de bal weg. Ruczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruczkowski passt de bal in één keer door. Gaguinho rent richting de bal. Gaguinho geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Dani met een sublieme pass. Ignasz is nu in balbezit. Ignasz passt de bal zonder na te denken. Ruczkowski is nu in balbezit. Ruczkowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Gaguinho controleert de bal met de borst. Ruczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruczkowski speelt de bal door. Klungelig pakt Gaguinho de bal. Gaguinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TEMPLAR Knights - Fada Maka Stars 1:1

31e minuut.
Moncada passt de bal in één keer door. Magnússon bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnússon passt de bal met de wreef. Puźniak rent richting de bal. Puźniak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Puźniak is nu in balbezit. Puźniak haalt uit met een fantastische trap. Közalmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TEMPLAR Knights - Fada Maka Stars 2:1

35e minuut.
Moncada probeert naar een medespeler te passen. Pierścionek rent richting de bal. Pierścionek passt de bal met de wreef. Athanasoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Athanasoulis schiet op doel. Közalmaz bokst de bal weg.

37e minuut.
Moncada speelt de bal door. Cartín geeft een hoge lob. Puźniak kopt de bal weg. Magnússon bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnússon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEMPLAR Knights 57%, Fada Maka Stars 43%.
TEMPLAR Knights - Fada Maka Stars 2:1

46e minuut.
Pedroni komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Inworp. Łazarewicz komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Cartín is nu in balbezit. Cartín passt de bal zonder na te denken. Pedroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TEMPLAR Knights - Fada Maka Stars 3:1

69e minuut.
Mangiamele met een sublieme pass. Magnússon is nu in balbezit. Magnússon speelt de bal door. Puźniak is nu in balbezit. Puźniak draait met de bal, schiet en ... Közalmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Lardieri kopt de bal weg. Klungelig pakt Clondescu de bal. Pedroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TEMPLAR Knights - Fada Maka Stars 4:1

75e minuut.
Dani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fana rent richting de bal. Fana passt de bal zonder na te denken. Dani geeft een lange en hoge pass. Gaguinho springt en kopt de bal. Bała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Ruczkowski met een sublieme pass. Mangiamele verovert de bal door een tackle van achteren. Dani heeft problemen om de bal te vangen. Dani haalt uit met een fantastische trap. Bała werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TEMPLAR Knights - Fada Maka Stars 4:2

78e minuut.
Ignasz speelt de bal door. Ruczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Magnússon. Magnússon krijgt een gele kaart. Ruczkowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ruczkowski kan niet meer verder spelen. Kajdas komt het veld opgelopen. Clondescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fana maakt een snoekduik en kopt de bal. Bała maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TEMPLAR Knights - Fada Maka Stars 4:3

80e minuut.
Fana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hoàng Sửu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasz maakt een afschuwelijke overtreding. Ignasz krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Ignasz passt de bal met de wreef. Fana rent richting de bal. Gaguinho rent richting de bal. Gaguinho schiet op doel. Bała maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TEMPLAR Knights - Fada Maka Stars 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEMPLAR Knights 59%, Fada Maka Stars 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TEMPLAR Knights - Fada Maka Stars 4:4