Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Pretenders POGOŃ SZCZECIN DĄBIE
433_k_s Tactiek P3D
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
65.4 gemiddelde waardering 65.1
excellent Schieten outstanding
formidable Passen formidable
formidable Verdedigen outstanding


4e minuut.
Panaszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Goszczyński is nu in balbezit. Goszczyński passt de bal zonder na te denken. Bredal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bredal haalt uit met een fantastische trap. Dziewicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Accollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Accollo geeft de bal voor. Waksmundzki heeft problemen om de bal te vangen. Nilipiuk is nu in balbezit. Nilipiuk haalt uit met een fantastische trap. Qingshan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek passt de bal in één keer door. Połącarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Połącarz schiet op doel. Dziewicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pretenders - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 1:0

19e minuut.
Vandebroek speelt de bal door. Połącarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Połącarz speelt de bal door. Bredal is nu in balbezit. Bredal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Piera rent richting de bal. Guilmot geeft een hoge lob. Goszczyński kopt de bal weg. saban kan de bal niet met de borst controleren. Vera geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kominek draait met de bal, schiet en ... Guilmot probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Piera geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nilipiuk krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Covrig is nu in balbezit. Accollo verovert de bal door een tackle van achteren. Accollo geeft een hoge lob. Kominek krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Guilmot de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Pretenders 48%, POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 52%.
The Pretenders - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 1:0

57e minuut.
Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek probeert naar een medespeler te passen. Połącarz rent richting de bal. Połącarz geeft een hoge lob. Bredal maakt een snoekduik en kopt de bal. Dziewicki bokst de bal weg.

60e minuut.
Englaro passt de bal met de wreef. Daar is Piera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piera passt de bal zonder na te denken. Kominek is nu in balbezit. Kominek haalt uit met een fantastische trap. Qingshan bokst de bal weg.

67e minuut.
Accollo is nu in balbezit. Inworp. saban met een snelle inworp. Nilipiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilipiuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chávez komt het veld opgelopen. Kania komt het veld opgelopen. Lämsä komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Kania rent richting de bal. Panaszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Panaszkiewicz met een sublieme pass. Bredal rent richting de bal. Bredal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Pretenders - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 2:0

86e minuut.
Goszczyński kan de bal niet met de borst controleren. Goszczyński passt de bal zonder na te denken. Daar is Vera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vera geeft een lange en hoge pass. Połącarz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pretenders - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Pretenders 43%, POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 57%.
The Pretenders - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 3:0