Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.25
  • Stadion: Cash Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 35346
Moneyball F.C. Fc Real Wrocław
zuravball Tactiek TPF D2 2 WINGS
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
60.5 gemiddelde waardering 63
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen formidabel
uitstekend Verdedigen formidabel


23e minuut.
Wolf is nu in balbezit. Wilkes is nu in balbezit. Wolf verovert de bal door een tackle van achteren. Latifi is nu in balbezit. Latifi schiet op doel. Korjus bokst de bal weg.

29e minuut.
Krzymiński heeft problemen om de bal te vangen. Wolf bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzymiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolf is nu in balbezit. Wolf draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Buscaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscaglia geeft een hoge lob. Latifi is nu in balbezit. Latifi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Moneyball F.C. - Fc Real Wrocław 0:1

42e minuut.
Crăciunoiu probeert naar een medespeler te passen. Latifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzymiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Latifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Latifi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Krzymiński rent richting de bal. Krzymiński geeft een lange en hoge pass. Latifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Latifi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Moneyball F.C. - Fc Real Wrocław 0:2

44e minuut.
Chrabąszcz geeft een lange en hoge pass. Krzymiński is nu in balbezit. Krzymiński passt de bal met de wreef. Wolf rent richting de bal. Wolf schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moneyball F.C. 50%, Fc Real Wrocław 50%.
Moneyball F.C. - Fc Real Wrocław 0:2

46e minuut.
Hozoc komt het veld opgelopen. Kembrowski komt het veld opgelopen. García Lopez komt het veld opgelopen. Cornelis komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Stanciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanciu geeft een lange en hoge pass. Gheţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Hozoc verovert de bal door een tackle van achteren. Hozoc geeft de bal voor. Korjus bokst de bal weg.

60e minuut.
Hozoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuna is nu in balbezit. Hozoc verovert de bal door een tackle van achteren. Hozoc geeft een lange en hoge pass. Latifi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Zuna is nu in balbezit. Zuna speelt de bal door. Gheţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheţea geeft de bal voor. Muller maakt een snoekduik en kopt de bal. Morgenegg bokst de bal weg. Muller is nu in balbezit. Muller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Moneyball F.C. - Fc Real Wrocław 1:2

78e minuut.
Kembrowski rent richting de bal. Kembrowski passt de bal in één keer door. Latifi heeft problemen om de bal te vangen. Latifi schiet op doel. Korjus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Moneyball F.C. - Fc Real Wrocław 1:3

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gradkowski komt het veld opgelopen. Cwalina komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Latifi is nu in balbezit. García Lopez rent richting de bal. García Lopez speelt de bal door. Wolf is nu in balbezit. Wolf haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Korjus trapt de bal weg van het doel. Maślany kopt de bal weg. Wilkes met een sublieme pass. Muller is nu in balbezit. Muller draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moneyball F.C. 48%, Fc Real Wrocław 52%.
Moneyball F.C. - Fc Real Wrocław 1:3