Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kopacze Fox FC TEMPLAR Knights
Fox442wing Tactiek 4222
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
62.3 gemiddelde waardering 64.6
uitstekend Schieten uitmuntend
zeer goed Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Lénárd geeft een lange en hoge pass. Pellegrini kopt de bal weg. Bisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisson geeft de bal voor. Trotti krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Hermanowski geeft een hoge lob. Bisson rent richting de bal. Bisson passt de bal in één keer door. Merits is nu in balbezit. Merits draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisson schiet op doel. Bała probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Pierścionek rent richting de bal. Pierścionek passt de bal met de wreef. Magnússon is nu in balbezit. Magnússon geeft een lange en hoge pass. Puźniak springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopacze Fox FC - TEMPLAR Knights 0:1

15e minuut.
Cartín geeft de bal voor. Ziyech heeft problemen om de bal te vangen. Puźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Puźniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopacze Fox FC - TEMPLAR Knights 0:2

17e minuut.
Wałdoch is nu in balbezit. Pedroni onderschept slim de pass. Puźniak rent richting de bal. Puźniak haalt uit met een fantastische trap. Kuźba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopacze Fox FC - TEMPLAR Knights 0:3

18e minuut.
Puźniak passt de bal in één keer door. Magnússon is nu in balbezit. Magnússon passt de bal met de wreef. Puźniak is nu in balbezit. Puźniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Magnússon onderschept slim de pass. Magnússon probeert naar een medespeler te passen. Puźniak rent richting de bal. Puźniak draait met de bal, schiet en ... Wałdoch probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Pellegrini passt de bal in één keer door. Bisson rent richting de bal. Bisson passt de bal zonder na te denken. Merits rent richting de bal. Merits draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kopacze Fox FC - TEMPLAR Knights 1:3

31e minuut.
Puźniak onderschept slim de pass. Magnússon rent richting de bal. Puźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Puźniak schiet op doel. Kuźba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopacze Fox FC - TEMPLAR Knights 1:4

43e minuut.
Magnússon probeert naar een medespeler te passen. Puźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziyech speelt de bal door. Puźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Puźniak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopacze Fox FC - TEMPLAR Knights 1:5

44e minuut.
Brzydkowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nagappa de bal. Trotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Merits is nu in balbezit. Merits draait met de bal, schiet en ... Bała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kopacze Fox FC 60%, TEMPLAR Knights 40%.
Kopacze Fox FC - TEMPLAR Knights 1:5

47e minuut.
Moncada passt de bal zonder na te denken. Cartín bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartín geeft een hoge lob. Puźniak heeft problemen om de bal te vangen. Puźniak draait met de bal, schiet en ... Kuźba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Mangiamele neemt vlug de vrije trap. Ziyech kopt de bal weg. Brzydkowski heeft problemen om de bal te vangen. Pedroni rent richting de bal. Pedroni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Inworp. Łazarewicz komt het veld opgelopen. Cartín met een snelle inworp. Moncada is nu in balbezit. Moncada geeft de bal voor. Puźniak maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Kuźba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Moncada is nu in balbezit. Moncada speelt de bal door. Cartín rent richting de bal. Cartín geeft een lange en hoge pass. Puźniak springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Inworp. Panzardo komt het veld opgelopen. Magnússon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pierścionek geeft de bal voor. Pedroni krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

69e minuut.
Pellegrini met een sublieme pass. Bisson is nu in balbezit. Bisson passt de bal met de wreef. Merits is nu in balbezit. Merits draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Bała bokst de bal weg. Merits krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopacze Fox FC - TEMPLAR Knights 2:5

82e minuut.
Moncada probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pellegrini de bal. Pellegrini geeft de bal voor. Panzardo is nu in balbezit. Panzardo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Magnússon geeft de bal voor. Sandoval heeft problemen om de bal te vangen. Puźniak rent richting de bal. Puźniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kopacze Fox FC - TEMPLAR Knights 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kopacze Fox FC 60%, TEMPLAR Knights 40%.
Kopacze Fox FC - TEMPLAR Knights 2:6