Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fada Maka Stars UFO BOYS Łowicz
super trial Tactiek fire
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
59.8 gemiddelde waardering 63.1
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


3e minuut.
Lardieri onderschept slim de pass. Lardieri geeft de bal voor. Fana kopt de bal weg. Gaguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaguinho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Dani is nu in balbezit. Dani speelt de bal door. Ignasz probeert naar een medespeler te passen. Gaguinho is nu in balbezit. Gaguinho schiet op doel. Fomulyak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Ruperez bereikt de bal nog maar net als eerste. Saario verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrari is nu in balbezit. Krasnolud bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasnolud schiet op doel. Közalmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Siwak rent richting de bal. Siwak geeft een hoge lob. Daar is Krasnolud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferrari rent richting de bal. Ferrari haalt uit met een fantastische trap. Közalmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Krasnolud geeft een hoge lob. Ferrari krijgt zijn hoofd ertegen. Közalmaz bokst de bal weg. Lardieri rent richting de bal. Ferrari verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - UFO BOYS Łowicz 0:1

19e minuut.
Inworp. Dani met een snelle inworp. Ignasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasz geeft een lange en hoge pass. Gaguinho maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fada Maka Stars - UFO BOYS Łowicz 1:1

29e minuut.
Dani passt de bal met de wreef. Fana rent richting de bal. Dani is nu in balbezit. Dani geeft de bal voor. Gaguinho maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - UFO BOYS Łowicz 2:1

32e minuut.
Pijar speelt de bal door. Dani rent richting de bal. Dani probeert naar een medespeler te passen. Gaguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaguinho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Olybios kopt de bal weg. Dani probeert naar een medespeler te passen. Ignasz geeft de bal voor. Gaguinho rent richting de bal. Gaguinho draait met de bal, schiet en ... Fomulyak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Kajdas is nu in balbezit. Kajdas geeft de bal voor. Fana is nu in balbezit. Fana schiet op doel. Fomulyak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - UFO BOYS Łowicz 3:1

42e minuut.
Fana is nu in balbezit. Fana passt de bal met de wreef. Gaguinho is nu in balbezit. Gaguinho geeft een lange en hoge pass. Fana maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Venezis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kajdas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ignasz is nu in balbezit. Ignasz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fada Maka Stars 35%, UFO BOYS Łowicz 65%.
Fada Maka Stars - UFO BOYS Łowicz 3:1

50e minuut.
Hromyka passt de bal zonder na te denken. Venezis heeft problemen om de bal te vangen. Gaguinho rent richting de bal. Gaguinho haalt uit met een fantastische trap. Fomulyak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - UFO BOYS Łowicz 4:1

50e minuut.
Çobanzadə komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Hromyka controleert de bal met de borst. Fana is nu in balbezit. Venezis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Venezis krijgt een gele kaart. Fana raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Fana neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Vianna verovert de bal door een tackle van achteren. Vianna probeert naar een medespeler te passen. Ferrari is nu in balbezit. Ferrari schiet op doel. Közalmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Clondescu passt de bal met de wreef. Ignasz speelt de bal door. Klungelig pakt Sasnouski de bal. Fana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fana draait met de bal, schiet en ... Fomulyak bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Fomulyak niet meer kan verder spelen. Wangsøe komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Vianna is nu in balbezit. Vianna met een sublieme pass. Çobanzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Çobanzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - UFO BOYS Łowicz 4:2

76e minuut.
Klungelig pakt Clondescu de bal. Clondescu passt de bal zonder na te denken. Pijar controleert de bal met de borst. Ferrari rent richting de bal. Ferrari haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Çobanzadə is nu in balbezit. Çobanzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - UFO BOYS Łowicz 4:3

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cotea komt het veld opgelopen. Morscheit komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fada Maka Stars 45%, UFO BOYS Łowicz 55%.
Fada Maka Stars - UFO BOYS Łowicz 4:3