Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.25
  • Stadion: Estadio Knurów
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 36999
KB Sokół Knurów słonie
zzzz Tactiek 2.1
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 19
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
66.7 gemiddelde waardering 70.3
formidabel Schieten uitmuntend
uitstekend Passen formidabel
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


3e minuut.
Bulatov met de inworp. Ra`d rent richting de bal. Ra`d geeft een lange en hoge pass. Muriqi rent richting de bal. Muriqi schiet op doel. Spori verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Maršić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jonson is nu in balbezit. Jonson geeft een lange en hoge pass. Fierro maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KB Sokół Knurów - słonie 0:1

19e minuut.
Jonson speelt de bal door. Mare geeft een hoge lob. Kukoč heeft problemen om de bal te vangen. Fierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierro haalt uit met een fantastische trap. Jaroszuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Ambur kopt de bal weg. Maršić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Antunès. Antunès krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Jonson met een sublieme pass. Comelu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ra`d. Ra`d krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Castellano geeft een hoge lob. Maršić is nu in balbezit. Met opzet legt Antunès zijn tegenspeler op de grond. Antunès is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

41e minuut.
Maršić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jonson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fierro is nu in balbezit. Charikyan onderschept slim de pass. Kasztelan onderschept slim de pass. Kasztelan schiet op doel. Jaroszuk bokst de bal weg. Ambur onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Maršić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fierro krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kasztelan bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KB Sokół Knurów - słonie 0:2

44e minuut.
Bulatov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ra`d is nu in balbezit. Ra`d passt de bal zonder na te denken. Muriqi heeft problemen om de bal te vangen. Muriqi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KB Sokół Knurów 49%, słonie 51%.
KB Sokół Knurów - słonie 0:2

46e minuut.
Mereuţă komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Fierro is nu in balbezit. Ambur verovert de bal door een tackle van achteren. Maršić is nu in balbezit. Kasztelan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasztelan haalt uit met een fantastische trap. Jaroszuk bokst de bal weg. Kasztelan is nu in balbezit. Kasztelan schiet op doel. Jaroszuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Bulatov passt de bal in één keer door. Socaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mare legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Socaciu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Muriqi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Spori verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Muriqi is nu in balbezit. Muriqi haalt uit met een fantastische trap. Spori probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KB Sokół Knurów - słonie 1:2

64e minuut.
Maršić rent richting de bal. Maršić passt de bal zonder na te denken. Jonson geeft een hoge lob. Fierro is nu in balbezit. Fierro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KB Sokół Knurów - słonie 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KB Sokół Knurów 53%, słonie 47%.
KB Sokół Knurów - słonie 1:3