Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE Fada Maka Stars
P3D Tactiek super trial
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
3 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
63.4 gemiddelde waardering 60.5
formidable Schieten very good
formidable Passen very good
formidable Verdedigen formidable


11e minuut.
Daar is Ignasz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzyżok is nu in balbezit. Ignasz verovert de bal door een tackle van achteren. Gaguinho rent richting de bal. Gaguinho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Olybios geeft een lange en hoge pass. Ignasz is nu in balbezit. Ignasz probeert naar een medespeler te passen. Fana is nu in balbezit. Fana haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 54%, Fada Maka Stars 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Fada Maka Stars 0:0

51e minuut.
Nilipiuk rent richting de bal. Közalmaz met een sublieme pass. saban kopt de bal weg. Accollo heeft problemen om de bal te vangen. Accollo geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Piera is nu in balbezit. Piera geeft de bal voor. Lardieri kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Piera geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Lardieri onderschept slim de pass. Accollo is nu in balbezit. Accollo speelt de bal door. Kominek rent richting de bal. Kominek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Fada Maka Stars 1:0

76e minuut.
Ruczkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ignasz geeft een hoge lob. Fana krijgt zijn hoofd ertegen. Dziewicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Gaguinho rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Inworp. Lämsä komt het veld opgelopen. Kania komt het veld opgelopen. Chávez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 35%, Fada Maka Stars 65%.
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Fada Maka Stars 1:0