Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TEMPLAR Knights Fc Real Wrocław
4222 Tactiek TPF D2 2 WINGS
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
66 gemiddelde waardering 68.7
formidable Schieten outstanding
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


3e minuut.
Pilarczyk kopt de bal weg. Hozoc rent richting de bal. Hozoc met een sublieme pass. Kembrowski is nu in balbezit. Kembrowski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Fabíny is nu in balbezit. Fabíny passt de bal zonder na te denken. Hozoc rent richting de bal. Hozoc geeft een hoge lob. Latifi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TEMPLAR Knights - Fc Real Wrocław 0:1

8e minuut.
Hozoc speelt de bal door. Amsterdamski is nu in balbezit. Kembrowski rent richting de bal. Kembrowski draait met de bal, schiet en ... Fernández de Mendiola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TEMPLAR Knights - Fc Real Wrocław 0:2

16e minuut.
Hozoc geeft een hoge lob. Mangiamele rent richting de bal. Latifi onderschept slim de pass. Latifi draait met de bal, schiet en ... Fernández de Mendiola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TEMPLAR Knights - Fc Real Wrocław 0:3

30e minuut.
Amsterdamski onderschept slim de pass. Amsterdamski passt de bal in één keer door. Latifi rent richting de bal. Latifi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TEMPLAR Knights - Fc Real Wrocław 0:4

34e minuut.
Kembrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Moncada begaat een overtreding. Kembrowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Fabíny zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Latifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Latifi schiet op doel. Fernández de Mendiola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Fabíny probeert de bal met de borst te controleren. Magnússon geeft een hoge lob. Puźniak kopt de bal weg. Pedroni kan de bal niet met de borst controleren. Pedroni draait met de bal, schiet en ... Glonek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Pilarczyk geeft een lange en hoge pass. Latifi bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. García Lopez neemt de hoekschop. Latifi maakt een snoekduik en kopt de bal. Fernández de Mendiola bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEMPLAR Knights 53%, Fc Real Wrocław 47%.
TEMPLAR Knights - Fc Real Wrocław 0:4

46e minuut.
Wolf komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Lénárd verovert de bal door een tackle van achteren. Lénárd geeft een lange en hoge pass. Cartín met een sublieme pass. Puźniak is nu in balbezit. Puźniak schiet op doel. Glonek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Hozoc probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Sửu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kembrowski onderschept slim de pass. Kembrowski haalt uit met een fantastische trap. Fernández de Mendiola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TEMPLAR Knights - Fc Real Wrocław 0:5

68e minuut.
Hozoc is nu in balbezit. Kembrowski is nu in balbezit. Amsterdamski rent richting de bal. Kembrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kembrowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Cartín met een sublieme pass. Pedroni is nu in balbezit. Cornelis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cornelis is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

83e minuut.
Hozoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hozoc speelt de bal door. Amsterdamski is nu in balbezit. Amsterdamski schiet op doel. Paal!

84e minuut.
Magnússon kopt de bal weg. Pedroni is nu in balbezit. Rooney begaat een overtreding. Pedroni wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

90e minuut.
Rooney geeft een hoge lob. Wolf rent richting de bal. Hoàng Sửu is nu in balbezit. Wolf verovert de bal door een tackle van achteren. Wolf haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wolf rent richting de bal. Wolf schiet op doel. Fernández de Mendiola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TEMPLAR Knights - Fc Real Wrocław 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEMPLAR Knights 47%, Fc Real Wrocław 53%.
TEMPLAR Knights - Fc Real Wrocław 0:6