Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.25
  • Stadion: Galaktyk Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 28561
UFO BOYS Łowicz Victoria Wałbrzych
fire Tactiek A
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.5 gemiddelde waardering 60.5
excellent Schieten formidable
very good Passen very good
formidable Verdedigen excellent


1e minuut.
Venezis is nu in balbezit. Venezis geeft de bal voor. Rodríguez Amador probeert de bal met de borst te controleren. Ferrari is nu in balbezit. Ferrari haalt uit met een fantastische trap. Sůs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Klungelig pakt Październik de bal. Wydrzyna is nu in balbezit. Wydrzyna passt de bal met de wreef. Daar is Październik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Październik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Krokowski is nu in balbezit. Krokowski passt de bal met de wreef. Październik bereikt de bal nog maar net als eerste. Październik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Krasnolud passt de bal zonder na te denken. Cescato is nu in balbezit. Cescato geeft de bal voor. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres draait met de bal, schiet en ... Paal! Wangsøe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Rollin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rollin geeft een lange en hoge pass. Krokowski probeert naar een medespeler te passen. Torres rent richting de bal. Torres haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Szlávik is nu in balbezit. Szlávik speelt de bal door. Krokowski rent richting de bal. Krokowski haalt uit met een fantastische trap. Wangsøe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Klungelig pakt Październik de bal. Szlávik rent richting de bal. Szlávik passt de bal met de wreef. Torres rent richting de bal. Torres draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Rollin rent richting de bal. Inworp. Rollin met de inworp. Szlávik is nu in balbezit. Szlávik geeft een lange en hoge pass. Wangsøe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Torres springt en kopt de bal. Wangsøe maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Saario probeert naar een medespeler te passen. Krasnolud bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Statev. Statev krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Venezis is nu in balbezit. Venezis geeft de bal voor. Rollin is nu in balbezit. Rollin geeft een lange en hoge pass. Torres maakt een snoekduik en kopt de bal. Wangsøe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Szlávik geeft een hoge lob. Daar is Sasnouski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torres is nu in balbezit. Torres draait met de bal, schiet en ... Wangsøe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UFO BOYS Łowicz - Victoria Wałbrzych 0:1

33e minuut.
Krasnolud probeert de bal aan de voet te houden. Vianna bereikt de bal nog maar net als eerste. Vianna geeft een hoge lob. Ferrari springt en kopt de bal. Sůs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UFO BOYS Łowicz - Victoria Wałbrzych 1:1

35e minuut.
Venezis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Statev met een snelle inworp. Krokowski geeft een lange en hoge pass. Torres krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Cescato met een sublieme pass. Szlávik rent richting de bal. Szlávik passt de bal met de wreef. Torres rent richting de bal. Torres draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

37e minuut.
Saario heeft problemen om de bal te vangen. Wydrzyna rent richting de bal. Wydrzyna passt de bal in één keer door. Torres is nu in balbezit. Torres schiet op doel. Wangsøe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Krokowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Październik de bal. Ponteiro verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szlávik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Torres rent richting de bal. Torres haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UFO BOYS Łowicz 70%, Victoria Wałbrzych 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UFO BOYS Łowicz - Victoria Wałbrzych 1:1

49e minuut.
Krokowski speelt de bal door. Szlávik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlávik passt de bal zonder na te denken. Daar is Torres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torres schiet op doel. Wangsøe bokst de bal weg.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bartczuk met de inworp. Vianna rent richting de bal. Vianna geeft de bal voor. Ferrari springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Krokowski passt de bal zonder na te denken. Szlávik met een sublieme pass. Wydrzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres is nu in balbezit. Torres draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Çobanzadə komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Çobanzadə is nu in balbezit. Saario bereikt de bal nog maar net als eerste. Cescato onderschept slim de pass. Çobanzadə onderschept slim de pass. Çobanzadə draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cotea komt het veld opgelopen. Morscheit komt het veld opgelopen. Rollin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szlávik geeft een lange en hoge pass. Daar is Krokowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krokowski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Vianna kopt de bal weg. Wydrzyna rent richting de bal. Bartczuk begaat een overtreding. Bartczuk krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Krokowski geeft een lange en hoge pass. Hromyka probeert de bal aan de voet te houden. Torres is nu in balbezit. Torres haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UFO BOYS Łowicz 61%, Victoria Wałbrzych 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UFO BOYS Łowicz - Victoria Wałbrzych 1:1