Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-21 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.25
  • Stadion: Estadio Knurów
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 24634
KB Sokół Knurów The Pretenders
zzzz Tactiek 433_k_s
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
8 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 2
4 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
64.9 gemiddelde waardering 71.5
formidable Schieten outstanding
very good Passen outstanding
excellent Verdedigen incredible


14e minuut.
Vera speelt de bal door. Połącarz is nu in balbezit. Met opzet legt Antunès zijn tegenspeler op de grond. Antunès krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Vandebroek passt de bal in één keer door. Miron bereikt de bal nog maar net als eerste. Miron passt de bal zonder na te denken. Bredal is nu in balbezit. Bredal haalt uit met een fantastische trap. Jaroszuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Goszczyński heeft problemen om de bal te vangen. Goszczyński passt de bal met de wreef. Bredal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bredal haalt uit met een fantastische trap. Charikyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Kukoč geeft de bal voor. Mereuţă rent richting de bal. Mereuţă passt de bal in één keer door. Keibal is nu in balbezit. Keibal haalt uit met een fantastische trap. Qingshan bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bulatov neemt de hoekschop. Mereuţă maakt een snoekduik en kopt de bal. Qingshan bokst de bal weg.

27e minuut.
Miron geeft een lange en hoge pass. Daar is Ambur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Połącarz is nu in balbezit. Połącarz draait met de bal, schiet en ... Jaroszuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Kukoč geeft de bal voor. Guilmot is nu in balbezit. Guilmot geeft de bal voor. Bredal probeert de bal met de borst te controleren. Bredal haalt uit met een fantastische trap. Jaroszuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Vandebroek passt de bal met de wreef. Miron rent richting de bal. Charikyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Charikyan krijgt een gele kaart. Miron raakt geblesseerd tijdens het duel. Bredal legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Jaroszuk bokst de bal weg. Miron is nu in balbezit. Miron geeft een lange en hoge pass. Bredal maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KB Sokół Knurów - The Pretenders 0:1

34e minuut.
Miron bereikt de bal nog maar net als eerste. Miron passt de bal met de wreef. Bredal rent richting de bal. Bredal draait met de bal, schiet en ... Jaroszuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Covrig geeft een lange en hoge pass. Miron is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drakić. Drakić krijgt een gele kaart. Miron raakt geblesseerd tijdens het duel. Covrig zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Miron bereikt de bal nog maar net als eerste. Miron geeft de bal voor. Połącarz maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

42e minuut.
Miron passt de bal met de wreef. Vandebroek speelt de bal door. Bredal rent richting de bal. Bredal draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ambur de bal onder controle te krijgen. Jaroszuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KB Sokół Knurów 76%, The Pretenders 24%.
KB Sokół Knurów - The Pretenders 0:1

46e minuut.
Rausis komt het veld opgelopen. Muriqi komt het veld opgelopen. Socaciu komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Bulatov geeft de bal voor. Muriqi kopt de bal weg. Klungelig pakt Guilmot de bal. Fabrizzi rent richting de bal. Muriqi verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KB Sokół Knurów - The Pretenders 1:1

65e minuut.
Miron kan de bal niet met de borst controleren. Drakić onderschept slim de pass. Drakić geeft een hoge lob. Muriqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muriqi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Socaciu rent richting de bal. Socaciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KB Sokół Knurów - The Pretenders 2:1

68e minuut.
Muriqi passt de bal met de wreef. Socaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabrizzi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fabrizzi krijgt een gele kaart. Socaciu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Muriqi neemt zijn aanloop. Qingshan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KB Sokół Knurów - The Pretenders 3:1

70e minuut.
Miron passt de bal met de wreef. Charikyan rent richting de bal. Antunès probeert naar een medespeler te passen. Rausis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rausis schiet op doel. Qingshan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Kukoč is nu in balbezit. Kukoč passt de bal met de wreef. Połącarz is nu in balbezit. Połącarz haalt uit met een fantastische trap. Jaroszuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KB Sokół Knurów - The Pretenders 3:2

80e minuut.
Covrig probeert naar een medespeler te passen. Miron rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drakić. Drakić krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

84e minuut.
Vandebroek probeert naar een medespeler te passen. Miron bereikt de bal nog maar net als eerste. Miron speelt de bal door. Bredal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bredal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Bulatov geeft een hoge lob. Antunès bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vera krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Miron is nu in balbezit. Miron passt de bal in één keer door. Bredal rent richting de bal. Bredal schiet op doel. Jaroszuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KB Sokół Knurów 65%, The Pretenders 35%.
KB Sokół Knurów - The Pretenders 3:2