Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.25
  • Stadion: Wake Up Stadium
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 20326
The Pretenders Fada Maka Stars
433_k_s Tactiek super trial
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 7
69.2 gemiddelde waardering 55.8
formidable Schieten very good
outstanding Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


6e minuut.
Połącarz onderschept slim de pass. Połącarz probeert naar een medespeler te passen. Bredal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bredal draait met de bal, schiet en ... Furnari maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Połącarz onderschept slim de pass. Połącarz speelt de bal door. Vandebroek probeert naar een medespeler te passen. Miron rent richting de bal. Miron schiet op doel. Furnari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Połącarz rent richting de bal. Połącarz haalt uit met een fantastische trap. Furnari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pretenders - Fada Maka Stars 1:0

13e minuut.
Miron is nu in balbezit. Miron heeft problemen om de bal te vangen. Miron met een sublieme pass. Bredal is nu in balbezit. Bredal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pretenders - Fada Maka Stars 2:0

24e minuut.
Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek passt de bal in één keer door. Miron bereikt de bal nog maar net als eerste. Miron geeft een hoge lob. Bredal maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pretenders - Fada Maka Stars 3:0

27e minuut.
Goszczyński neemt vlug de vrije trap. Miron bereikt de bal nog maar net als eerste. Miron geeft een hoge lob. Bredal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bredal draait met de bal, schiet en ... Furnari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Ruczkowski met de inworp. Gaguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Guilmot onderschept slim de pass. Guilmot geeft een lange en hoge pass. Pijar geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Dani verovert de bal door een tackle van achteren. Dani geeft een lange en hoge pass. Gaguinho kopt de bal weg. Fana rent richting de bal. Fana schiet op doel. Qingshan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Vera speelt de bal door. Połącarz is nu in balbezit. Lardieri speelt de bal door. Połącarz heeft problemen om de bal te vangen. Połącarz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Pretenders 36%, Fada Maka Stars 64%.
The Pretenders - Fada Maka Stars 3:0

55e minuut.
Covrig zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miron is nu in balbezit. Pijar begaat een overtreding. Pijar krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Miron is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Miron zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Połącarz kopt de bal weg. Lardieri heeft problemen om de bal te vangen. Bredal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bredal schiet op doel. Furnari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek probeert naar een medespeler te passen. Bredal is nu in balbezit. Bredal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek probeert naar een medespeler te passen. Vera rent richting de bal. Vera schiet op doel. Bredal probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pretenders - Fada Maka Stars 4:0

70e minuut.
Dani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kajdas komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek passt de bal zonder na te denken. Bredal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bredal draait met de bal, schiet en ... Furnari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pretenders - Fada Maka Stars 5:0

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Covrig met een snelle inworp. Miron is nu in balbezit. Miron geeft een lange en hoge pass. Vera maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pijar met de inworp. Ignasz geeft een hoge lob. Gaguinho is nu in balbezit. Gaguinho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Goszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Goszczyński passt de bal in één keer door. Połącarz is nu in balbezit. Połącarz geeft de bal voor. Bredal maakt een snoekduik en kopt de bal. Furnari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pretenders - Fada Maka Stars 6:0

81e minuut.
Clondescu rent richting de bal. Połącarz verovert de bal door een tackle van achteren. Połącarz passt de bal zonder na te denken. Vandebroek rent richting de bal. Vandebroek haalt uit met een fantastische trap. Furnari bokst de bal weg.

83e minuut.
Ruperez geeft een lange en hoge pass. Guilmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Guilmot geeft de bal voor. Połącarz is nu in balbezit. Połącarz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Pretenders 46%, Fada Maka Stars 54%.
The Pretenders - Fada Maka Stars 6:0