Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZKTD Legnica Wilki Morskie
5-3-2 CC Tactiek DoWiatruRufą
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
15 Buitenspel 4
62.5 gemiddelde waardering 67.6
zeer goed Schieten uitmuntend
uitstekend Passen solide
uitstekend Verdedigen wonderbaarlijk


2e minuut.
Dřevíkovský passt de bal zonder na te denken. Devenney bereikt de bal nog maar net als eerste. Devenney geeft een hoge lob. Ponce is nu in balbezit. Ponce schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Dřevíkovský kopt de bal weg. Klungelig pakt Łaski de bal. Ljutić is nu in balbezit. Ljutić haalt uit met een fantastische trap. Langåker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKTD Legnica - Wilki Morskie 0:1

15e minuut.
Suhardiman rent richting de bal. Precel onderschept slim de pass. Ferris rent richting de bal. Ferris geeft een lange en hoge pass. Walkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Klimczak is nu in balbezit. Klimczak geeft een lange en hoge pass. Daar is Rus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taborski rent richting de bal. Taborski draait met de bal, schiet en ... Višak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Woronicz controleert de bal met de borst. Ponce rent richting de bal. Woronicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Woronicz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Ponce is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dřevíkovský met een snel genomen vrije trap. Łaski heeft problemen om de bal te vangen. Ljutić rent richting de bal. Ljutić draait met de bal, schiet en ... Langåker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Misiek de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Łaski geeft de bal voor. Devenney kopt de bal weg. Chojniak probeert de bal met de borst te controleren. Chojniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKTD Legnica - Wilki Morskie 0:2

26e minuut.
Dřevíkovský kan de bal niet met de borst controleren. Dřevíkovský met een sublieme pass. Ponce is nu in balbezit. Chojniak rent richting de bal. Chojniak haalt uit met een fantastische trap. Langåker bokst de bal weg.

32e minuut.
Višak met een harde bal richting middenveld. Devenney kopt de bal weg. Klimczak heeft problemen om de bal te vangen. Chojniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojniak schiet op doel. Langåker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Misiek geeft een lange en hoge pass. Ljutić kopt de bal weg. Dřevíkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Dřevíkovský schiet op doel. Langåker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKTD Legnica - Wilki Morskie 0:3

40e minuut.
Klungelig pakt Leprince de bal. Dřevíkovský rent richting de bal. Dřevíkovský passt de bal in één keer door. Ponce is nu in balbezit. Ponce draait met de bal, schiet en ... Langåker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Zająkała kopt de bal weg. Ponce heeft problemen om de bal te vangen. Chojniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojniak schiet op doel. Langåker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKTD Legnica - Wilki Morskie 0:4

43e minuut.
Stoichkov passt de bal met de wreef. Ferris bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rus krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Ljutić is nu in balbezit. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljutić rent richting de bal. Ljutić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKTD Legnica - Wilki Morskie 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKTD Legnica 57%, Wilki Morskie 43%.
ZKTD Legnica - Wilki Morskie 0:5

57e minuut.
Ljutić bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chojniak raakt geblesseerd tijdens het duel. Ljutić kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Langåker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Łaski geeft een hoge lob. Inworp. Devenney met de inworp. Chojniak rent richting de bal. Chojniak schiet op doel. Langåker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Łaski kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Walkiewicz stond buitenspel. Zająkała maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ljutić rent richting de bal. Ljutić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Chojniak verovert de bal door een tackle van achteren. Chojniak passt de bal met de wreef. Ponce rent richting de bal. Ponce schiet op doel. Langåker maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Precel speelt de bal door. Ljutić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Suhardiman probeert naar een medespeler te passen. Ljutić is nu in balbezit. Ljutić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Rus kopt de bal weg. Klungelig pakt Leprince de bal. Leprince geeft een lange en hoge pass. Ponce rent richting de bal. Ponce haalt uit met een fantastische trap. Langåker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKTD Legnica 51%, Wilki Morskie 49%.
ZKTD Legnica - Wilki Morskie 0:5