Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eclipse3.8 Manchester Of Miszczu United
442 moje Tactiek miszcza 3x11
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
54.5 gemiddelde waardering 59.9
very good Schieten excellent
solid Passen good
very good Verdedigen outstanding


1e minuut.
Bulík bereikt de bal nog maar net als eerste. Maserati rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ossowski. Ossowski krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Maserati speelt de bal door. Osmochescu is nu in balbezit. Villegas begaat een overtreding. Villegas krijgt een gele kaart. Osmochescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Kompánek wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. De Winter met een harde bal richting middenveld. Méhész kopt de bal weg. Bulík kan de bal niet met de borst controleren. Bulík haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Brantal geeft een lange en hoge pass. Bulík rent richting de bal. Kompánek begaat een overtreding. Kompánek krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Kompánek rent richting de bal. Kompánek geeft een hoge lob. Trosiński probeert de bal aan de voet te houden. Pestano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pestano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Pestano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pestano passt de bal met de wreef. Maserati is nu in balbezit. Maserati schiet op doel. De Winter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eclipse3.8 - Manchester Of Miszczu United 0:1

28e minuut.
Golak rent richting de bal. Golak passt de bal zonder na te denken. Zamfirescu heeft problemen om de bal te vangen. Ossowski is nu in balbezit. Ossowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Golak rent richting de bal. Golak met een sublieme pass. Bulík bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Eclipse3.8 - Manchester Of Miszczu United 1:1

40e minuut.
Faganelli met een sublieme pass. Błażkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Błażkiewicz passt de bal zonder na te denken. Villegas geeft een lange en hoge pass. Bulík krijgt zijn hoofd ertegen. Murzacu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eclipse3.8 43%, Manchester Of Miszczu United 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Eclipse3.8 - Manchester Of Miszczu United 1:1

55e minuut.
Kachorenko is nu in balbezit. Zamfirescu is nu in balbezit. Zamfirescu passt de bal met de wreef. Bulík bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulík haalt uit met een fantastische trap. Murzacu bokst de bal weg.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Łuczyński komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Faganelli verovert de bal door een tackle van achteren. Craouker bereikt de bal nog maar net als eerste. Craouker passt de bal met de wreef. Shilkov is nu in balbezit. Shilkov draait met de bal, schiet en ... De Winter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Stoev de bal. Maserati is nu in balbezit. Maserati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eclipse3.8 - Manchester Of Miszczu United 1:2

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Opriş komt het veld opgelopen. Francescoli komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Opriş is nu in balbezit. Pestano bereikt de bal nog maar net als eerste. Brantal verovert de bal door een tackle van achteren. Opriş verovert de bal door een tackle van achteren. Opriş haalt uit met een fantastische trap. De Winter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Pestano is nu in balbezit. Pestano draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Trosiński de bal onder controle te krijgen. Opriş is nu in balbezit. Opriş draait met de bal, schiet en ... De Winter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Bulík passt de bal zonder na te denken. Zamfirescu is nu in balbezit. Łuczyński begaat een overtreding. Łuczyński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eclipse3.8 53%, Manchester Of Miszczu United 47%.
Eclipse3.8 - Manchester Of Miszczu United 1:2