Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
(L) ZKTD Legnica
3-4-3 Tactiek 5-3-2 CC
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
32.2 gemiddelde waardering 56.1
zwak Schieten zeer goed
matig Passen formidabel
zwak Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Charles probeert naar een medespeler te passen. Tristán rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Biro-Biro ... Strafschop! Biro-Biro krijgt een gele kaart. Tristán is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tristán neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Ferris rent richting de bal. Klungelig pakt Ferris de bal. Ferris passt de bal in één keer door. Tristán rent richting de bal. Tristán haalt uit met een fantastische trap. Ordubadlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Stoichkov met de inworp. Charles geeft de bal voor. Petkovic heeft problemen om de bal te vangen. Tristán rent richting de bal. Tristán haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Gmiński draait met de bal, schiet en ... Selvik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Charles neemt de hoekschop. Tristán springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Stępień rent richting de bal. Stępień geeft de bal voor. Klungelig pakt Biro-Biro de bal. Tristán bereikt de bal nog maar net als eerste. Tristán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Daar is Charles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charles passt de bal met de wreef. Tristán bereikt de bal nog maar net als eerste. Tristán draait met de bal, schiet en ... Selvik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ordubadlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Selvik de bal. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Selvik passt de bal zonder na te denken. Daar is Stoichkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoichkov passt de bal met de wreef. Gmiński is nu in balbezit. Gmiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Misiek speelt de bal door. Tristán rent richting de bal. Tristán probeert naar een medespeler te passen. Ferris rent richting de bal. Ferris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - ZKTD Legnica 0:1

29e minuut.
Tristán passt de bal zonder na te denken. Charles bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles passt de bal zonder na te denken. Tristán bereikt de bal nog maar net als eerste. Tristán draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - ZKTD Legnica 0:2

36e minuut.
Stoichkov probeert naar een medespeler te passen. Ferris bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferris speelt de bal door. Tristán bereikt de bal nog maar net als eerste. Tristán schiet op doel. Ordubadlı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Łaski rent richting de bal. Łaski passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Stoichkov de bal onder controle te krijgen. Tristán bereikt de bal nog maar net als eerste. Tristán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Stoichkov met een sublieme pass. Charles is nu in balbezit. Charles speelt de bal door. Tristán bereikt de bal nog maar net als eerste. Tristán draait met de bal, schiet en ... Ordubadlı bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (L) 77%, ZKTD Legnica 23%.
(L) - ZKTD Legnica 0:2

50e minuut.
Ferris met de inworp. Stoichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoichkov geeft een hoge lob. Tristán bereikt de bal nog maar net als eerste. Tristán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Gmiński schiet op doel. Na een snelle pass probeert Selvik de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ferris neemt de hoekschop. Tristán maakt een snoekduik en kopt de bal. Ordubadlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ferris geeft een hoge lob. Daar is Biro-Biro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - ZKTD Legnica 0:3

63e minuut.
Vosyka rent richting de bal. Stoichkov onderschept slim de pass. Stoichkov met een sublieme pass. Ferris bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferris haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Ferris passt de bal in één keer door. Stoichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoichkov speelt de bal door. Gmiński is nu in balbezit. Gmiński haalt uit met een fantastische trap. Ordubadlı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - ZKTD Legnica 0:4

68e minuut.
Gmiński rent richting de bal. Gmiński haalt uit met een fantastische trap. Tristán probeert naar een medespeler te passen. Charles bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - ZKTD Legnica 0:5

69e minuut.
Stoichkov met een sublieme pass. Pereira rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łaski. Łaski krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Ferris geeft een lange en hoge pass. Charles geeft een hoge lob. Daar is Petkovic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gmiński is nu in balbezit. Gmiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Ferris rent richting de bal. Ferris speelt de bal door. Potiguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Tristán onderschept slim de pass. Tristán haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Charles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tristán kan de bal niet met de borst controleren. Biro-Biro rent richting de bal. Tristán onderschept slim de pass. Tristán draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Potiguara heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - ZKTD Legnica 0:6

84e minuut.
Jakobs heeft problemen om de bal te vangen. Łaski rent richting de bal. Stępień met een sublieme pass. Ferris is nu in balbezit. Ferris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - ZKTD Legnica 0:7

86e minuut.
Inworp. Petkovic met de inworp. Stoichkov geeft een lange en hoge pass. Tristán is nu in balbezit. Tristán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Stoichkov speelt de bal door. Charles is nu in balbezit. Charles passt de bal zonder na te denken. Tristán bereikt de bal nog maar net als eerste. Tristán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (L) 75%, ZKTD Legnica 25%.
(L) - ZKTD Legnica 0:7