Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dziubdziusie Gesiek LZS
hmm5_3 Tactiek próba
40% Balbezit 60%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.3 gemiddelde waardering 63
formidable Schieten excellent
very good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Missał rent richting de bal. Mijal onderschept slim de pass. Mijal passt de bal zonder na te denken. Peterek is nu in balbezit. Peterek haalt uit met een fantastische trap. Barangsano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Veseliu met een sublieme pass. Prexl rent richting de bal. Prexl passt de bal in één keer door. Veseliu is nu in balbezit. Veseliu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Spada rent richting de bal. Spada passt de bal zonder na te denken. Matłaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Matłaszek geeft een hoge lob. Karadağ maakt een snoekduik en kopt de bal. Domiter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Rudecki onderschept slim de pass. Rudecki geeft een lange en hoge pass. Spada kopt de bal weg. Karadağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadağ schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Sudrawski kopt de bal weg. Mrkšić rent richting de bal. Mrkšić passt de bal zonder na te denken. Peterek is nu in balbezit. Peterek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Peterek bereikt de bal nog maar net als eerste. Peterek passt de bal zonder na te denken. Mrkšić geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
dziubdziusie - Gesiek LZS 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dziubdziusie 66%, Gesiek LZS 34%.
dziubdziusie - Gesiek LZS 1:0

46e minuut.
Mrkšić rent richting de bal. Mrkšić speelt de bal door. Prexl probeert naar een medespeler te passen. Veseliu is nu in balbezit. Veseliu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Veseliu kopt de bal weg. Misiak is nu in balbezit. Peterek onderschept slim de pass. Peterek controleert de bal met de borst. Peterek haalt uit met een fantastische trap. Barangsano bokst de bal weg.

55e minuut.
Idaszak verovert de bal door een tackle van achteren. Prexl rent richting de bal. Prexl probeert naar een medespeler te passen. Veseliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Porzucek passt de bal zonder na te denken. Matłaszek rent richting de bal. Matłaszek passt de bal met de wreef. Karadağ is nu in balbezit. Karadağ schiet op doel. Domiter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Porzucek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karadağ is nu in balbezit. Karadağ haalt uit met een fantastische trap. Domiter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dziubdziusie - Gesiek LZS 1:1

73e minuut.
Peterek rent richting de bal. Mrkšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkšić geeft een lange en hoge pass. Veseliu krijgt zijn hoofd ertegen. Barangsano probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
dziubdziusie - Gesiek LZS 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dziubdziusie 52%, Gesiek LZS 48%.
dziubdziusie - Gesiek LZS 2:1