Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.26
  • Stadion: Neveners Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 33657
Neveners 3 Palce w Natalce
taksa Tactiek Test v1.1
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
63.1 gemiddelde waardering 60.3
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
uitstekend Verdedigen formidabel


3e minuut.
Miloš raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Móricz komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Anh Hiệu met een sublieme pass. Díaz Caro rent richting de bal. Díaz Caro met een sublieme pass. Klungelig pakt Trusiak de bal. Trusiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ollivier passt de bal in één keer door. Ciepły is nu in balbezit. Ciepły passt de bal in één keer door. Díaz Caro is nu in balbezit. Díaz Caro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Gotsmanov passt de bal zonder na te denken. Piña Cousillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña Cousillas speelt de bal door. Tomšič bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomšič haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Ganuza trapt de bal weg van het doel. Móricz is nu in balbezit. Díaz Caro verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz Caro draait met de bal, schiet en ... Ressaviado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neveners - 3 Palce w Natalce 1:0

17e minuut.
Móricz passt de bal met de wreef. Piña Cousillas is nu in balbezit. Piña Cousillas probeert naar een medespeler te passen. Tomšič rent richting de bal. Tomšič draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Anh Hiệu met een sublieme pass. Ciepły rent richting de bal. Ciepły met een sublieme pass. Díaz Caro is nu in balbezit. Díaz Caro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Neveners - 3 Palce w Natalce 2:0

23e minuut.
Díaz Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Brokuła rent richting de bal. Díaz Caro verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz Caro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Neveners - 3 Palce w Natalce 3:0

27e minuut.
Truşcă kopt de bal weg. Anh Hiệu bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hiệu passt de bal zonder na te denken. Díaz Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Caro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Truşcă met de inworp. Anh Hiệu bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hiệu speelt de bal door. Díaz Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Caro haalt uit met een fantastische trap. Ressaviado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Díaz Caro is nu in balbezit. Trusiak rent richting de bal. Tamayo onderschept slim de pass. Díaz Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Caro draait met de bal, schiet en ... Ressaviado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Santillana geeft een hoge lob. Inworp. Ciepły zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ollivier is nu in balbezit. Ollivier geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ganuza speelt de bal door. Anh Hiệu speelt de bal door. Trusiak is nu in balbezit. Trusiak haalt uit met een fantastische trap. Ressaviado probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Neveners - 3 Palce w Natalce 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neveners 37%, 3 Palce w Natalce 63%.
Neveners - 3 Palce w Natalce 4:0

46e minuut.
Tulli komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Staiola geeft een lange en hoge pass. Tomšič is nu in balbezit. Pelczarski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pelczarski krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Tamayo onderschept slim de pass. Trusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tamayo. Trusiak raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Anh Hiệu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neveners - 3 Palce w Natalce 5:0

72e minuut.
Gotsmanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotsmanov speelt de bal door. Ferreira Pedro rent richting de bal. Ferreira Pedro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Neveners - 3 Palce w Natalce 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neveners 38%, 3 Palce w Natalce 62%.
Neveners - 3 Palce w Natalce 5:1