Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.26
  • Stadion: Kartoflisko
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 24998
Kamienica City Eclipse3.8
me Tactiek 442 moje
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
61.1 gemiddelde waardering 57.5
excellent Schieten very good
outstanding Passen solid
solid Verdedigen formidable


2e minuut.
Czusz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kachorenko met een snelle inworp. Zamfirescu geeft een lange en hoge pass. Bulík krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Brantal geeft de bal voor. Bulík kopt de bal weg. Radowiecki rent richting de bal. Ossowski onderschept slim de pass. Ossowski schiet op doel. Floriańczyk bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Negoescu geeft een hoge lob. van Eijk kopt de bal weg. Papale bereikt de bal nog maar net als eerste. Papale schiet op doel. De Winter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - Eclipse3.8 1:0

29e minuut.
Yarəliyev geeft een lange en hoge pass. van Eijk krijgt zijn hoofd ertegen. Kachorenko heeft problemen om de bal te vangen. Papale bereikt de bal nog maar net als eerste. Papale schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kamienica City 40%, Eclipse3.8 60%.
Kamienica City - Eclipse3.8 1:0

49e minuut.
Panovski onderschept slim de pass. Panovski geeft een lange en hoge pass. Stoev rent richting de bal. van Eijk verovert de bal door een tackle van achteren. van Eijk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - Eclipse3.8 2:0

62e minuut.
Bârlădeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eijk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoev verovert de bal door een tackle van achteren. Bârlădeanu onderschept slim de pass. Bârlădeanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
van der Gijp heeft problemen om de bal te vangen. Zamfirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfirescu passt de bal in één keer door. Ossowski is nu in balbezit. Ossowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Radowiecki speelt de bal door. Yarəliyev rent richting de bal. Yarəliyev passt de bal in één keer door. van Eijk is nu in balbezit. van Eijk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Méhész is nu in balbezit. Yarəliyev verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Yarəliyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yarəliyev geeft een hoge lob. van Eijk maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Panovski geeft de bal voor. Inworp. Méhész met de inworp. Golak geeft een lange en hoge pass. Zamfirescu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kamienica City 45%, Eclipse3.8 55%.
Kamienica City - Eclipse3.8 2:0