Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.27
  • Stadion: Czechów Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 16700
Motor Czechów Dąbrowa Górnicza
Test3 Tactiek 5-2-3
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
16 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
56.5 gemiddelde waardering 47.4
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen matig
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Kusz verovert de bal door een tackle van achteren. Kusz passt de bal zonder na te denken. Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz haalt uit met een fantastische trap. Bertolini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Vila verovert de bal door een tackle van achteren. Vila geeft de bal voor. Łukasik is nu in balbezit. Oswos bereikt de bal nog maar net als eerste. Oswos haalt uit met een fantastische trap. Stolc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Łukasik is nu in balbezit. Łukasik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Leibovich rent richting de bal. Leibovich geeft een lange en hoge pass. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - Dąbrowa Górnicza 1:0

11e minuut.
Bertolini met een sublieme pass. Ağabalayev rent richting de bal. Ağabalayev passt de bal zonder na te denken. Lucas is nu in balbezit. Lucas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Cassidy de bal onder controle te krijgen. Życki is nu in balbezit. Leibovich rent richting de bal. Życki verovert de bal door een tackle van achteren. Życki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Motor Czechów - Dąbrowa Górnicza 1:1

31e minuut.
Barański speelt de bal door. Neikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Neikes geeft een lange en hoge pass. Lucas kan de bal niet met de borst controleren. Lucas haalt uit met een fantastische trap. Bertolini bokst de bal weg.

34e minuut.
Đình Dương geeft de bal voor. Daar is Kusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bożym rent richting de bal. Kusz verovert de bal door een tackle van achteren. Kusz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - Dąbrowa Górnicza 2:1

37e minuut.
Neikes is nu in balbezit. Neikes met een sublieme pass. Lucas is nu in balbezit. Lucas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - Dąbrowa Górnicza 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motor Czechów 33%, Dąbrowa Górnicza 67%.
Motor Czechów - Dąbrowa Górnicza 3:1

50e minuut.
Sütő onderschept slim de pass. Barański met een sublieme pass. Kusz is nu in balbezit. Lucas is nu in balbezit. Lucas schiet op doel. Bertolini bokst de bal weg.

57e minuut.
Neikes is nu in balbezit. Vila onderschept slim de pass. Vila speelt de bal door. Daar is Lucas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lucas haalt uit met een fantastische trap. Bertolini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kusz is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Tajchman is nu in balbezit. Đình Dương onderschept slim de pass. Đình Dương passt de bal zonder na te denken. Kusz is nu in balbezit. Kusz haalt uit met een fantastische trap. Bertolini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Błoch kopt de bal weg. Barański rent richting de bal. Barański speelt de bal door. Neikes rent richting de bal. Neikes geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Đình Dương heeft problemen om de bal te vangen. Tajchman is nu in balbezit. Đình Dương begaat een overtreding. Đình Dương krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Cassidy passt de bal zonder na te denken. Daar is Neikes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neikes probeert naar een medespeler te passen. Lucas rent richting de bal. Lucas schiet op doel. Bertolini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Główka is nu in balbezit. Główka geeft een hoge lob. Oswos is nu in balbezit. Oswos draait met de bal, schiet en ... Stolc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - Dąbrowa Górnicza 3:2

77e minuut.
Drtil verovert de bal door een tackle van achteren. Drtil geeft de bal voor. Đình Dương is nu in balbezit. Đình Dương geeft een lange en hoge pass. Lucas krijgt zijn hoofd ertegen. Bertolini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kusz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - Dąbrowa Górnicza 4:2

82e minuut.
Barański is nu in balbezit. Barański passt de bal in één keer door. Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Łukasik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kusz kopt de bal weg. Daar is Lucas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lucas draait met de bal, schiet en ... Bertolini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - Dąbrowa Górnicza 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motor Czechów 21%, Dąbrowa Górnicza 79%.
Motor Czechów - Dąbrowa Górnicza 5:2