Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dąbrowa Górnicza Motor Czechów
5-2-3 Tactiek Test3
40% Balbezit 60%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
44 gemiddelde waardering 56.6
good Schieten formidable
average Passen excellent
good Verdedigen solid


1e minuut.
Ambrogetti met een sublieme pass. Rumcajs bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumcajs passt de bal in één keer door. Kusz is nu in balbezit. Kusz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Barański probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bruyne. Bruyne krijgt een gele kaart. Kusz raakt geblesseerd tijdens het duel. Ambrogetti komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Ambrogetti kopt de bal weg. Rognato bereikt de bal nog maar net als eerste. Rognato passt de bal zonder na te denken. Ambrogetti rent richting de bal. Ambrogetti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barański met de inworp. Rumcajs bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumcajs geeft een hoge lob. Kusz krijgt zijn hoofd ertegen. Bertolini bokst de bal weg.

12e minuut.
Ambrogetti passt de bal in één keer door. Rumcajs heeft problemen om de bal te vangen. Rumcajs geeft een lange en hoge pass. Kusz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbrowa Górnicza - Motor Czechów 0:1

15e minuut.
Jakimowicz is nu in balbezit. Jakimowicz geeft een lange en hoge pass. Confettura probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kusz rent richting de bal. Kusz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Rognato speelt de bal door. Klungelig pakt Ambrogetti de bal. Bruyne schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bruyne krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

18e minuut.
Vinčas onderschept slim de pass. Vinčas met een sublieme pass. Rumcajs rent richting de bal. Rumcajs geeft een lange en hoge pass. Kusz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Rumcajs bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumcajs passt de bal in één keer door. Daar is Ambrogetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kusz met een sublieme pass. Bulanda is nu in balbezit. Barański met een sublieme pass. Kusz is nu in balbezit. Kusz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Ağabalayev geeft een hoge lob. Główka verovert de bal door een tackle van achteren. Życki bereikt de bal nog maar net als eerste. Życki haalt uit met een fantastische trap. Stolc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dąbrowa Górnicza - Motor Czechów 1:1

41e minuut.
Ambrogetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrogetti geeft een hoge lob. Klungelig pakt Văn Toản de bal. Kusz rent richting de bal. Kusz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Barański geeft de bal voor. Ambrogetti met een sublieme pass. Klungelig pakt Văn Toản de bal. Kusz onderschept slim de pass. Kusz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Crispi komt het veld opgelopen. Wicul komt het veld opgelopen. Cassidy komt het veld opgelopen. Lucas komt het veld opgelopen. Błoch komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dąbrowa Górnicza 72%, Motor Czechów 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dąbrowa Górnicza - Motor Czechów 1:1

57e minuut.
Rognato geeft een hoge lob. Ambrogetti krijgt zijn hoofd ertegen. Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Rognato is nu in balbezit. Rognato probeert naar een medespeler te passen. Ambrogetti probeert naar een medespeler te passen. Lucas is nu in balbezit. Lucas haalt uit met een fantastische trap. Bertolini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbrowa Górnicza - Motor Czechów 1:2

62e minuut.
Confettura bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllynmaa begaat een overtreding. Confettura is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ağabalayev met een snel genomen vrije trap. Życki is nu in balbezit. Życki geeft de bal voor. Myllynmaa is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Barański bereikt de bal nog maar net als eerste. Barański passt de bal in één keer door. Lucas rent richting de bal. Lucas draait met de bal, schiet en ... Bertolini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbrowa Górnicza - Motor Czechów 1:3

68e minuut.
Wicul rent richting de bal. Wicul probeert naar een medespeler te passen. Rognato rent richting de bal. Rognato geeft de bal voor. Ambrogetti springt en kopt de bal. Bertolini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Văn Toản passt de bal in één keer door. Łukasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukasik speelt de bal door. Butaeye is nu in balbezit. Butaeye schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Wicul is nu in balbezit. Wicul passt de bal zonder na te denken. Rognato bereikt de bal nog maar net als eerste. Rognato geeft een hoge lob. Ambrogetti krijgt zijn hoofd ertegen. Bertolini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lucas rent richting de bal. Lucas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbrowa Górnicza - Motor Czechów 1:4

76e minuut.
Jakimowicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rognato met een snelle inworp. Barański geeft een lange en hoge pass. Ambrogetti maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bertolini trapt de bal weg. Daar is Myllynmaa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lucas rent richting de bal. Lucas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Rumcajs passt de bal zonder na te denken. Daar is Lucas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambrogetti is nu in balbezit. Ambrogetti haalt uit met een fantastische trap. Bertolini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbrowa Górnicza - Motor Czechów 1:5

85e minuut.
Bertolini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Barański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barański passt de bal in één keer door. Ambrogetti is nu in balbezit. Ambrogetti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Ambrogetti rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rognato geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ambrogetti krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbrowa Górnicza - Motor Czechów 1:6

87e minuut.
Ağabalayev passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Confettura de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barański. Confettura roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Confettura kan niet meer verder spelen. Oswos komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dąbrowa Górnicza 72%, Motor Czechów 28%.
Dąbrowa Górnicza - Motor Czechów 1:6