Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legion KOLNO FC Gdynia
anathema Tactiek atak2+1
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
64.9 gemiddelde waardering 62
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Maftei probeert naar een medespeler te passen. Leszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszek geeft een hoge lob. Bódi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bódi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Picciariello rent richting de bal. Picciariello passt de bal met de wreef. Pyrka is nu in balbezit. Pyrka geeft een hoge lob. Bódi krijgt zijn hoofd ertegen. Soldek bokst de bal weg.

5e minuut.
Romanec geeft een hoge lob. Hotakainen kopt de bal weg. Nikologiannis rent richting de bal. Nikologiannis draait met de bal, schiet en ... Jara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion KOLNO - FC Gdynia 0:1

16e minuut.
Nikologiannis met een sublieme pass. Świstak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hotakainen verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Hotakainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hotakainen haalt uit met een fantastische trap. Jara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yuli is nu in balbezit. Grzegórzecki onderschept slim de pass. Grzegórzecki probeert naar een medespeler te passen. Nikologiannis rent richting de bal. Nikologiannis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion KOLNO - FC Gdynia 0:2

21e minuut.
Yuli met een sublieme pass. Şahmalıyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahmalıyev probeert naar een medespeler te passen. Nikologiannis rent richting de bal. Nikologiannis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Soldek speelt de bal door. Akifoğlu is nu in balbezit. Akifoğlu met een sublieme pass. Nikologiannis rent richting de bal. Nikologiannis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Waldemer rent richting de bal. Waldemer speelt de bal door. Yuli probeert naar een medespeler te passen. Hotakainen rent richting de bal. Hotakainen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Bódi kopt de bal weg. Pyrka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kemercioğlu rent richting de bal. Nikologiannis onderschept slim de pass. Nikologiannis schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikologiannis verovert de bal door een tackle van achteren. Nikologiannis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hotakainen de bal. Hotakainen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Grzegórzecki onderschept slim de pass. Grzegórzecki met een sublieme pass. Längst bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifoğlu rent richting de bal. Akifoğlu geeft de bal voor. Jara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Picciariello is nu in balbezit. Picciariello passt de bal zonder na te denken. Pyrka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrka geeft de bal voor. Bódi maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Pyrka passt de bal zonder na te denken. Bódi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bódi passt de bal in één keer door. Picciariello is nu in balbezit. Picciariello draait met de bal, schiet en ... Soldek bokst de bal weg.

43e minuut.
Leszek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Waldemer is nu in balbezit. Picciariello onderschept slim de pass. Picciariello geeft een hoge lob. Bódi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion KOLNO 49%, FC Gdynia 51%.
Legion KOLNO - FC Gdynia 0:2

48e minuut.
Akifoğlu rent richting de bal. Längst begaat een overtreding. Akifoğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Waldemer met een snel genomen vrije trap. Hotakainen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Kemercioğlu de bal onder controle te krijgen. Bódi is nu in balbezit. Skafarek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bódi raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kemercioğlu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Yuli is nu in balbezit. Yuli passt de bal zonder na te denken. Nikologiannis is nu in balbezit. Nikologiannis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Grzegórzecki de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Şahmalıyev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nikologiannis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion KOLNO - FC Gdynia 0:3

60e minuut.
Pauri komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Waldemer kopt de bal weg. Yuli rent richting de bal. Yuli passt de bal met de wreef. Daar is Nikologiannis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikologiannis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hotakainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hotakainen haalt uit met een fantastische trap. Jara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Nikologiannis controleert de bal met de borst. Längst onderschept slim de pass. Akifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifoğlu probeert naar een medespeler te passen. Grzegórzecki onderschept slim de pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Ismaili kopt de bal weg. Waldemer speelt de bal door. Daar is Yuli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yuli geeft de bal voor. Hotakainen krijgt zijn hoofd ertegen. Jara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Ismaili speelt de bal door. Akifoğlu probeert naar een medespeler te passen. Nikologiannis is nu in balbezit. Nikologiannis schiet op doel. Jara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion KOLNO - FC Gdynia 0:4

80e minuut.
Şahmalıyev passt de bal met de wreef. Hotakainen rent richting de bal. Hotakainen passt de bal zonder na te denken. Yuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuli schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Legion KOLNO - FC Gdynia 0:5

89e minuut.
Pyrka is nu in balbezit. Ismaili onderschept slim de pass. Kemercioğlu speelt de bal door. Bódi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bódi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion KOLNO 53%, FC Gdynia 47%.
Legion KOLNO - FC Gdynia 0:5