Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gdynia Legion KOLNO
atak2+1 Tactiek sssss
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
21 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
63.3 gemiddelde waardering 64.1
formidable Schieten formidable
solid Passen very good
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Krzymowski heeft problemen om de bal te vangen. Skafarek geeft een hoge lob. Pyrka kopt de bal weg. Bódi is nu in balbezit. Bódi schiet op doel. Soldek bokst de bal weg. Pauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Legion KOLNO 0:1

5e minuut.
Maftei passt de bal met de wreef. Leszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszek geeft een lange en hoge pass. Bódi is nu in balbezit. Bódi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Hanzl bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanzl passt de bal in één keer door. Nikologiannis is nu in balbezit. Nikologiannis draait met de bal, schiet en ... Jara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Waldemer probeert naar een medespeler te passen. Maftei bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikologiannis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nikologiannis krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Soldek trapt de bal weg. Nikologiannis kopt de bal weg. Yuli rent richting de bal. Yuli geeft een hoge lob. Hanzl maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Grzegórzecki geeft de bal voor. Ghiţă rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skafarek. Skafarek krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Maftei passt de bal zonder na te denken. Leszek heeft problemen om de bal te vangen. Akifoğlu met een sublieme pass. Hanzl heeft problemen om de bal te vangen. Hanzl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Grzegórzecki met een sublieme pass. Pyrka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrka passt de bal in één keer door. Pauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Soldek trapt de bal weg van het doel. Nikologiannis kopt de bal weg. Yuli met een sublieme pass. Hanzl rent richting de bal. Hanzl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Jabłonowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jabłonowski speelt de bal door. Yuli probeert naar een medespeler te passen. Nikologiannis is nu in balbezit. Nikologiannis schiet op doel. Jara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Ismaili probeert naar een medespeler te passen. Nikologiannis rent richting de bal. Akifoğlu rent richting de bal. Akifoğlu geeft de bal voor. Hanzl springt en kopt de bal. Jara bokst de bal weg.

31e minuut.
Ismaili geeft een lange en hoge pass. Pauri probeert de bal aan de voet te houden. Hanzl rent richting de bal. Hanzl schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Waldemer met een sublieme pass. Yuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuli passt de bal in één keer door. Hanzl rent richting de bal. Hanzl haalt uit met een fantastische trap. Jara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Grzegórzecki probeert naar een medespeler te passen. Pyrka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrka met een sublieme pass. Ghiţă is nu in balbezit. Ghiţă schiet op doel. Soldek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Längst geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Şahmalıyev de bal onder controle te krijgen. Pyrka met een sublieme pass. Bódi rent richting de bal. Bódi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Skafarek kopt de bal weg. Yuli rent richting de bal. Yuli passt de bal zonder na te denken. Hanzl is nu in balbezit. Hanzl schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Soldek speelt de bal door. Nikologiannis kopt de bal weg. Yuli speelt de bal door. Klungelig pakt Hanzl de bal. Hanzl haalt uit met een fantastische trap. Jara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gdynia 39%, Legion KOLNO 61%.
FC Gdynia - Legion KOLNO 0:1

55e minuut.
Akifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifoğlu passt de bal met de wreef. Hanzl is nu in balbezit. Hanzl draait met de bal, schiet en ... Jara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Luts met een harde bal richting middenveld. Waldemer kopt de bal weg. Akifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifoğlu geeft een hoge lob. Hanzl krijgt zijn hoofd ertegen. Jara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Doeltrap. Bonino komt het veld opgelopen. Picciariello komt het veld opgelopen. Gallen komt het veld opgelopen. Kemercioğlu komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Grzegórzecki probeert naar een medespeler te passen. Ghiţă controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Waldemer maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hanzl is nu in balbezit. Hanzl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Hanzl rent richting de bal. Şahmalıyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallen onderschept slim de pass. Hanzl bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanzl geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Daar is Jabłonowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kemercioğlu onderschept slim de pass. Bódi rent richting de bal. Bódi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Legion KOLNO 0:2

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Picciariello de bal onder controle te krijgen. Waldemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldemer passt de bal zonder na te denken. Nikologiannis rent richting de bal. Nikologiannis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gdynia 38%, Legion KOLNO 62%.
FC Gdynia - Legion KOLNO 0:2