Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tranzyt LKS Niedobczyce
CHMOJ Tactiek IT
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 12
61.3 gemiddelde waardering 59.2
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Klarin rent richting de bal. Klarin passt de bal in één keer door. Miklos bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklos geeft een hoge lob. Bertea maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Klungelig pakt Oros de bal. Oros passt de bal zonder na te denken. Bonadonna rent richting de bal. Bonadonna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - LKS Niedobczyce 0:1

6e minuut.
De la Cruz geeft een lange en hoge pass. Barazzutti kopt de bal weg. Klarin is nu in balbezit. Klarin haalt uit met een fantastische trap. Bähren maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Oros passt de bal met de wreef. Daar is Mydlář, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mydlář passt de bal met de wreef. Bonadonna rent richting de bal. Bonadonna haalt uit met een fantastische trap. Białgoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Bachem passt de bal zonder na te denken. Burczyk onderschept slim de pass. Oros is nu in balbezit. Oros schiet op doel. Białgoń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Inworp. Dabić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lopes Alcântara rent richting de bal. Lopes Alcântara geeft een hoge lob. Klarin krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bähren bokst de bal weg.

17e minuut.
Sippel onderschept slim de pass. Sippel passt de bal zonder na te denken. Bonadonna is nu in balbezit. Bonadonna haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - LKS Niedobczyce 0:2

22e minuut.
De la Cruz speelt de bal door. Oros bereikt de bal nog maar net als eerste. Oros probeert naar een medespeler te passen. Bonadonna is nu in balbezit. Bonadonna schiet op doel. Białgoń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - LKS Niedobczyce 0:3

24e minuut.
Dabić speelt de bal door. Lopes Alcântara rent richting de bal. Dabić is nu in balbezit. Dabić geeft een lange en hoge pass. Klarin krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Oros rent richting de bal. Oros geeft een hoge lob. Mydlář is nu in balbezit. Mydlář haalt uit met een fantastische trap. Białgoń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - LKS Niedobczyce 0:4

28e minuut.
Bonadonna passt de bal in één keer door. Oros heeft problemen om de bal te vangen. Oros probeert naar een medespeler te passen. Bonadonna bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonadonna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Bachem geeft de bal voor. Bonadonna is nu in balbezit. Fasolka maakt een afschuwelijke overtreding. Fasolka krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Bachem is nu in balbezit. Bachem passt de bal in één keer door. Mydlář rent richting de bal. Mydlář haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Bachem verovert de bal door een tackle van achteren. Bachem speelt de bal door. Roch met een sublieme pass. Klungelig pakt Mydlář de bal. Mydlář draait met de bal, schiet en ... Białgoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Miklos rent richting de bal. Miklos geeft een hoge lob. Klarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klarin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - LKS Niedobczyce 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tranzyt 60%, LKS Niedobczyce 40%.
Tranzyt - LKS Niedobczyce 1:4

48e minuut.
Frue geeft de bal voor. Oros kopt de bal weg. Mydlář bereikt de bal nog maar net als eerste. Mydlář schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - LKS Niedobczyce 1:5

54e minuut.
Oros rent richting de bal. Oros passt de bal in één keer door. Bachem is nu in balbezit. Bonadonna is nu in balbezit. Bonadonna draait met de bal, schiet en ... Białgoń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Baytar passt de bal met de wreef. Burczyk rent richting de bal. Mydlář onderschept slim de pass. Mydlář haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - LKS Niedobczyce 1:6

66e minuut.
Klungelig pakt Fasolka de bal. Bonadonna bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fasolka. Fasolka krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Bonadonna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roch zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mydlář springt en kopt de bal. Białgoń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Lopes Alcântara rent richting de bal. Lopes Alcântara passt de bal in één keer door. Bertea is nu in balbezit. Bertea schiet op doel. Bähren maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - LKS Niedobczyce 2:6

71e minuut.
Bielecki komt het veld opgelopen. Skoczke komt het veld opgelopen. Kieslich komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Dabić rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dabić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lopes Alcântara geeft de bal voor. Klarin is nu in balbezit. Kieslich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klarin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - LKS Niedobczyce 3:6

73e minuut.
Baytar probeert naar een medespeler te passen. Barazzutti met een sublieme pass. Miklos is nu in balbezit. Miklos geeft een lange en hoge pass. Klarin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - LKS Niedobczyce 4:6

83e minuut.
Oros bereikt de bal nog maar net als eerste. Mydlář rent richting de bal. Oros is nu in balbezit. Oros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bertea bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Klarin verovert de bal door een tackle van achteren. Klarin schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tranzyt 45%, LKS Niedobczyce 55%.
Tranzyt - LKS Niedobczyce 4:6