Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.27
  • Stadion: San Siro
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 37323
A.C. Wroncka Motor Czechów
N 5-3-2 Tactiek W
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.2 gemiddelde waardering 67
zeer goed Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Wicul geeft een lange en hoge pass. Krasnoperov rent richting de bal. Krasnoperov probeert naar een medespeler te passen. Nazareno rent richting de bal. Nazareno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Krasnoperov is nu in balbezit. Krasnoperov passt de bal in één keer door. Udrescu is nu in balbezit. Udrescu haalt uit met een fantastische trap. Serwach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Wroncka - Motor Czechów 0:1

12e minuut.
Tyszko geeft een hoge lob. Rumcajs bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumcajs geeft een hoge lob. Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Wroncka - Motor Czechów 0:2

25e minuut.
Neikes passt de bal zonder na te denken. Krasnoperov is nu in balbezit. Krasnoperov speelt de bal door. Udrescu is nu in balbezit. Udrescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Wicul probeert naar een medespeler te passen. Rumcajs is nu in balbezit. Rumcajs geeft de bal voor. Udrescu springt en kopt de bal. Serwach werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Krasnoperov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościuszko onderschept slim de pass. Udrescu rent richting de bal. Udrescu haalt uit met een fantastische trap. Serwach maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Wroncka 65%, Motor Czechów 35%.
A.C. Wroncka - Motor Czechów 0:2

49e minuut.
Neikes met een sublieme pass. Klungelig pakt Rumcajs de bal. Rumcajs probeert naar een medespeler te passen. Nazareno heeft problemen om de bal te vangen. Nazareno haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Neikes met een snelle inworp. Rumcajs probeert naar een medespeler te passen. Błoch rent richting de bal. Błoch geeft een hoge lob. Udrescu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Wroncka - Motor Czechów 0:3

61e minuut.
Kościuszko met een snelle inworp. Pagès bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagès passt de bal zonder na te denken. Lakhdar Hamina rent richting de bal. Lakhdar Hamina haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Rumcajs rent richting de bal. Rumcajs passt de bal in één keer door. Nazareno rent richting de bal. Nazareno schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vassdal de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Hagi passt de bal met de wreef. Kościuszko verovert de bal door een tackle van achteren. Krasnoperov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasnoperov geeft een lange en hoge pass. Nazareno springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Nazareno is nu in balbezit. Nazareno draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Müller komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. van Dongen komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Walusiak passt de bal zonder na te denken. Udrescu rent richting de bal. Leikas begaat een overtreding. Udrescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Neikes komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Gabryel passt de bal in één keer door. Tyszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyszko passt de bal met de wreef. Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. Müller schiet op doel. Shterev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Krasnoperov geeft een lange en hoge pass. Rumcajs is nu in balbezit. Rumcajs met een sublieme pass. Nazareno bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazareno geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kościuszko heeft problemen om de bal te vangen. Udrescu is nu in balbezit. Udrescu geeft de bal voor. Nazareno bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazareno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Tyszko probeert naar een medespeler te passen. van Dongen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Dongen passt de bal in één keer door. Miu is nu in balbezit. Miu draait met de bal, schiet en ... Shterev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Daar is Krasnoperov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krasnoperov passt de bal zonder na te denken. Udrescu is nu in balbezit. Udrescu schiet op doel. Serwach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Wroncka - Motor Czechów 0:4

86e minuut.
Rumcajs probeert naar een medespeler te passen. Nazareno is nu in balbezit. Gabryel is nu in balbezit. Nazareno onderschept slim de pass. Nazareno draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Błoch speelt de bal door. Rumcajs is nu in balbezit. Rumcajs passt de bal zonder na te denken. Nazareno rent richting de bal. Nazareno haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Wroncka 66%, Motor Czechów 34%.
A.C. Wroncka - Motor Czechów 0:4