Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Niedobczyce FC Gdynia
IT Tactiek atak2+1
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
62.2 gemiddelde waardering 61.5
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Yuli met een sublieme pass. Şahmalıyev rent richting de bal. Şahmalıyev passt de bal met de wreef. Hotakainen rent richting de bal. Hotakainen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Akifoğlu is nu in balbezit. Akifoğlu passt de bal zonder na te denken. Nikologiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikologiannis draait met de bal, schiet en ... Frue probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bähren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Klungelig pakt Waldemer de bal. Bachem met een sublieme pass. Oros rent richting de bal. Oros geeft een hoge lob. Bonadonna springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Romanec geeft de bal voor. Oros bereikt de bal nog maar net als eerste. Oros met een sublieme pass. Mydlář is nu in balbezit. Mydlář haalt uit met een fantastische trap. Soldek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Roch met een sublieme pass. Skafarek is nu in balbezit. Bonadonna verovert de bal door een tackle van achteren. Bonadonna draait met de bal, schiet en ... Soldek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - FC Gdynia 1:0

27e minuut.
Oros heeft problemen om de bal te vangen. Oros met een sublieme pass. Bonadonna rent richting de bal. Bonadonna haalt uit met een fantastische trap. Soldek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - FC Gdynia 2:0

35e minuut.
Frue verovert de bal door een tackle van achteren. Frue speelt de bal door. Bonadonna is nu in balbezit. Bonadonna draait met de bal, schiet en ... Soldek probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Akifoğlu probeert naar een medespeler te passen. Frue is nu in balbezit. Nikologiannis onderschept slim de pass. Nikologiannis draait met de bal, schiet en ... Bähren probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bähren met een harde bal richting middenveld. Daar is Goethe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oros kopt de bal weg. Mydlář rent richting de bal. Mydlář haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bonadonna is nu in balbezit. Roch bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ismaili. Roch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Roch neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Niedobczyce 46%, FC Gdynia 54%.
LKS Niedobczyce - FC Gdynia 2:0

46e minuut.
Winiarski komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Şahmalıyev passt de bal zonder na te denken. Hotakainen rent richting de bal. Met opzet legt Sippel zijn tegenspeler op de grond. Sippel krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Skafarek is nu in balbezit. Bachem onderschept slim de pass. Bonadonna is nu in balbezit. Bonadonna schiet op doel. Soldek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - FC Gdynia 3:0

54e minuut.
Goethe speelt de bal door. Şahmalıyev is nu in balbezit. Şahmalıyev passt de bal met de wreef. Nikologiannis rent richting de bal. Nikologiannis draait met de bal, schiet en ... Bähren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Şahmalıyev met een sublieme pass. Yuli rent richting de bal. Yuli passt de bal in één keer door. Nikologiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikologiannis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Akifoğlu kopt de bal weg. Bachem is nu in balbezit. Bachem passt de bal zonder na te denken. Bonadonna is nu in balbezit. Bonadonna draait met de bal, schiet en ... Soldek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Inworp. Bielecki komt het veld opgelopen. Skoczke komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Goethe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şahmalıyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahmalıyev geeft een lange en hoge pass. Nikologiannis kopt de bal weg. Waldemer geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Waldemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldemer geeft een lange en hoge pass. Nikologiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikologiannis haalt uit met een fantastische trap. Bähren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - FC Gdynia 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Niedobczyce 56%, FC Gdynia 44%.
LKS Niedobczyce - FC Gdynia 3:1