Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tranzyt Legion KOLNO
CHMOJ Tactiek anathema
44% Balbezit 56%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 12
6 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
60.5 gemiddelde waardering 64.8
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Kemercioğlu speelt de bal door. Längst bereikt de bal nog maar net als eerste. Längst passt de bal met de wreef. Picciariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Picciariello schiet op doel. Białgoń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Picciariello rent richting de bal. Bódi is nu in balbezit. Cros legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bódi raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bódi neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Miklos passt de bal met de wreef. Lopes Alcântara probeert naar een medespeler te passen. Klarin is nu in balbezit. Klarin schiet op doel. Jara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - Legion KOLNO 1:0

17e minuut.
Braga onderschept slim de pass. Braga met een sublieme pass. Lopes Alcântara rent richting de bal. Lopes Alcântara geeft de bal voor. Klarin krijgt zijn hoofd ertegen. Jara bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - Legion KOLNO 2:0

21e minuut.
Bertea is nu in balbezit. Bertea passt de bal met de wreef. Klarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klarin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - Legion KOLNO 3:0

25e minuut.
Inworp. Längst met een snelle inworp. Pyrka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Picciariello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Picciariello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bertea bereikt de bal nog maar net als eerste. Świstak rent richting de bal. Klarin onderschept slim de pass. Klarin draait met de bal, schiet en ... Jara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - Legion KOLNO 4:0

30e minuut.
Burczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kemercioğlu onderschept slim de pass. Kemercioğlu speelt de bal door. Picciariello rent richting de bal. Picciariello schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tranzyt 44%, Legion KOLNO 56%.
Tranzyt - Legion KOLNO 4:0

51e minuut.
Längst met een sublieme pass. Klungelig pakt Pyrka de bal. Pyrka met een sublieme pass. Picciariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Picciariello haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Längst probeert naar een medespeler te passen. Picciariello heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barazzutti. Barazzutti krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Leszek geeft een hoge lob. Pyrka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrka met een sublieme pass. Picciariello heeft problemen om de bal te vangen. Picciariello draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Burczyk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luts zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Picciariello rent richting de bal. Picciariello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Cros probeert naar een medespeler te passen. Lopes Alcântara rent richting de bal. Lopes Alcântara geeft een hoge lob. Klarin maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Barazzutti met een sublieme pass. Klarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubizna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grubizna krijgt een gele kaart. Klarin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Miklos komt bij de bal en schiet. Jara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Luts met een snelle inworp. Leszek geeft een hoge lob. Braga kopt de bal weg. Picciariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Picciariello draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Bódi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Filozof neemt vlug de vrije trap. Klarin kopt de bal weg. Bertea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Leszek passt de bal in één keer door. Picciariello rent richting de bal. Filozof legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Filozof krijgt een gele kaart. Picciariello is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bódi neemt de penalty, wat een uithaal! Białgoń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Inworp. Pyrka met een snelle inworp. Braga is nu in balbezit. Picciariello onderschept slim de pass. Picciariello geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tranzyt 53%, Legion KOLNO 47%.
Tranzyt - Legion KOLNO 4:0