Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-28 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.27
  • Stadion: San Siro
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 19610
A.C. Wroncka Dąbrowa Górnicza
N 5-3-2 Tactiek 5-2-3
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
57.7 gemiddelde waardering 49.7
excellent Schieten very good
very good Passen average
solid Verdedigen solid


8e minuut.
Alwast passt de bal zonder na te denken. Miu is nu in balbezit. Bożym bereikt de bal nog maar net als eerste. Miu verovert de bal door een tackle van achteren. Miu haalt uit met een fantastische trap. Bertolini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Jakimowicz rent richting de bal. Lakhdar Hamina maakt een afschuwelijke overtreding. Jakimowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. İbişov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kościuszko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oswos rent richting de bal. Oswos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Wroncka - Dąbrowa Górnicza 0:1

26e minuut.
Norola geeft een hoge lob. Miu kopt de bal weg. İbişov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lakhdar Hamina bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakhdar Hamina haalt uit met een fantastische trap. Bertolini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Doeltrap. Ağabalayev met een harde bal richting middenveld. Kościuszko geeft een hoge lob. Lakhdar Hamina bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakhdar Hamina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Văn Toản geeft de bal voor. Kościuszko kopt de bal weg. Leikas met een sublieme pass. Miu is nu in balbezit. Miu schiet op doel. Bertolini bokst de bal weg.

38e minuut.
Norola rent richting de bal. Norola passt de bal met de wreef. Miu rent richting de bal. Miu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.C. Wroncka - Dąbrowa Górnicza 1:1

44e minuut.
Ağabalayev verovert de bal door een tackle van achteren. Ağabalayev geeft een lange en hoge pass. Łukasik rent richting de bal. Vassdal onderschept slim de pass. Vassdal geeft de bal voor. Bertolini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Wroncka 43%, Dąbrowa Górnicza 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.C. Wroncka - Dąbrowa Górnicza 1:1

49e minuut.
Norola passt de bal in één keer door. Daar is Alwast, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alwast geeft een lange en hoge pass. Miu maakt een snoekduik en kopt de bal. Bertolini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Wroncka - Dąbrowa Górnicza 2:1

57e minuut.
Alwast heeft problemen om de bal te vangen. Alwast met een sublieme pass. Miu rent richting de bal. Miu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Müller komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Kościuszko rent richting de bal. Kościuszko geeft een hoge lob. Alwast kopt de bal weg. Miu bereikt de bal nog maar net als eerste. Miu schiet op doel. Bertolini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Parusel komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Drtil is nu in balbezit. Drtil speelt de bal door. Alwast rent richting de bal. Alwast geeft een lange en hoge pass. Müller krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Życki bereikt de bal nog maar net als eerste. Życki heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rucăreanu neemt de hoekschop. Życki maakt een snoekduik en kopt de bal. Serwach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Müller kopt de bal weg. Daar is Bożym, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miu is nu in balbezit. Miu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Wroncka - Dąbrowa Górnicza 3:1

80e minuut.
Cyganek komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Drtil verovert de bal door een tackle van achteren. Alwast is nu in balbezit. Alwast passt de bal zonder na te denken. Miu bereikt de bal nog maar net als eerste. Miu haalt uit met een fantastische trap. Bertolini bokst de bal weg.

84e minuut.
Klungelig pakt Tyszko de bal. Tyszko geeft een hoge lob. Miu rent richting de bal. Miu schiet op doel. Bertolini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Wroncka - Dąbrowa Górnicza 4:1

86e minuut.
Müller passt de bal met de wreef. Miu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Drtil ... Strafschop! Drtil krijgt een gele kaart. Miu raakt geblesseerd tijdens het duel. Miu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Bertolini bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Wroncka - Dąbrowa Górnicza 5:1

88e minuut.
Norola met een sublieme pass. Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti geeft een hoge lob. Müller is nu in balbezit. Müller haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parusel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Życki is nu in balbezit. Życki draait met de bal, schiet en ... Serwach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Wroncka - Dąbrowa Górnicza 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Wroncka 39%, Dąbrowa Górnicza 61%.
A.C. Wroncka - Dąbrowa Górnicza 5:2