Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rembertovia Robotnik
a2 Tactiek 4312.asm
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
64.5 gemiddelde waardering 62.5
very good Schieten excellent
formidable Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


7e minuut.
Klungelig pakt Bezler de bal. Bezler probeert naar een medespeler te passen. Acemoğlu speelt de bal door. Reyes rent richting de bal. Reyes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Zaccheria is nu in balbezit. Suchecki rent richting de bal. Diver begaat een overtreding. Suchecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Zaccheria komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Mazzuca speelt de bal door. Suchecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Aunaste maakt een afschuwelijke overtreding. Aunaste krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rembertovia 44%, Robotnik 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rembertovia - Robotnik 0:0

53e minuut.
Bezler heeft problemen om de bal te vangen. Bezler speelt de bal door. Klungelig pakt Acemoğlu de bal. Acemoğlu geeft de bal voor. Reyes krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Daar is Zaccheria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bezler rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zaccheria. Zaccheria krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Rimm bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimm geeft een hoge lob. Acemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Acemoğlu geeft een hoge lob. Michałek springt en kopt de bal. Bove probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Michałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes is nu in balbezit. Michałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Michałek draait met de bal, schiet en ... Bove werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rembertovia - Robotnik 0:1

78e minuut.
Zaccheria probeert naar een medespeler te passen. Lääs bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lääs met de inworp. Vála geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rembertovia 39%, Robotnik 61%.
Rembertovia - Robotnik 0:1