Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Struga Jastrzębie FC Gdynia
Victoria Zabrze Tactiek atak2+1
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
10 Buitenspel 2
67.7 gemiddelde waardering 57.8
excellent Schieten solid
excellent Passen solid
outstanding Verdedigen excellent


13e minuut.
Nikologiannis verovert de bal door een tackle van achteren. Heubacher bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Akifoğlu. Heubacher raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

29e minuut.
Ismaili maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Yuli kopt de bal weg. Novičić rent richting de bal. Nikologiannis onderschept slim de pass. Nikologiannis schiet op doel. Balagan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Novičić rent richting de bal. Novičić geeft de bal voor. Kamionek geeft een lange en hoge pass. Panagopoulos rent richting de bal. Panagopoulos draait met de bal, schiet en ... Soldek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Ismaili geeft een lange en hoge pass. Nikologiannis rent richting de bal. Kamionek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kamionek krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Klungelig pakt Novičić de bal. Latała bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikologiannis is nu in balbezit. Nikologiannis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Struga Jastrzębie - FC Gdynia 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Struga Jastrzębie 50%, FC Gdynia 50%.
Struga Jastrzębie - FC Gdynia 0:1

47e minuut.
Fen heeft problemen om de bal te vangen. Şahmalıyev rent richting de bal. Fen onderschept slim de pass. Fen geeft een lange en hoge pass. Raņķis kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Daar is Kwiręg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwiręg speelt de bal door. Panagopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panagopoulos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Goethe passt de bal in één keer door. Fen bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahmalıyev maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Şahmalıyev naar de kleedkamers voor een vroege douche.

63e minuut.
Yuli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mezaroş komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Akifoğlu speelt de bal door. Nikologiannis is nu in balbezit. Nikologiannis geeft een lange en hoge pass. Mezaroş rent richting de bal. Mezaroş haalt uit met een fantastische trap. Balagan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nikologiannis rent richting de bal. Nikologiannis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Waldemer rent richting de bal. Waldemer passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Romanec de bal. Panagopoulos is nu in balbezit. Panagopoulos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Ismaili passt de bal zonder na te denken. Nikologiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Novičić zijn tegenspeler op de grond. Novičić krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Ismaili bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifoğlu is nu in balbezit. Heubacher begaat een overtreding. Heubacher krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Struga Jastrzębie 42%, FC Gdynia 58%.
Struga Jastrzębie - FC Gdynia 0:1