Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.27
  • Stadion: San Siro
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 24757
A.C. Wroncka Legion KOLNO
N 5-3-2 Tactiek sssss
41% Balbezit 59%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.9 gemiddelde waardering 66
formidable Schieten formidable
very good Passen excellent
solid Verdedigen formidable


2e minuut.
Längst is nu in balbezit. Tyszko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Längst is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kemercioğlu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pauri maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Kemercioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemercioğlu probeert naar een medespeler te passen. Grzegórzecki geeft een hoge lob. Pauri maakt een snoekduik en kopt de bal. Serwach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Wroncka - Legion KOLNO 0:1

15e minuut.
Pyrka passt de bal met de wreef. Kemercioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemercioğlu passt de bal met de wreef. Pauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Wroncka - Legion KOLNO 0:2

18e minuut.
Vassdal passt de bal zonder na te denken. Kemercioğlu speelt de bal door. Pyrka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrka geeft de bal voor. Pauri maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Tyszko probeert de bal met de borst te controleren. Pyrka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tyszko. Tyszko krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Grzegórzecki kopt de bal weg. Tyszko met een sublieme pass. Lakhdar Hamina heeft problemen om de bal te vangen. Lakhdar Hamina schiet op doel. Jara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Wroncka - Legion KOLNO 1:2

23e minuut.
Grzegórzecki passt de bal in één keer door. Leszek rent richting de bal. Leszek passt de bal zonder na te denken. Daar is Picciariello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Picciariello draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Gabryel rent richting de bal. Gabryel geeft een lange en hoge pass. Alwast kopt de bal weg. Klungelig pakt Miu de bal. Miu haalt uit met een fantastische trap. Jara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Miu bereikt de bal nog maar net als eerste. Miu passt de bal in één keer door. Lakhdar Hamina bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakhdar Hamina draait met de bal, schiet en ... Jara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.C. Wroncka - Legion KOLNO 2:2

39e minuut.
Kemercioğlu met een sublieme pass. Klungelig pakt Pyrka de bal. Pyrka geeft een lange en hoge pass. Pauri springt en kopt de bal. Serwach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Wroncka - Legion KOLNO 2:3

41e minuut.
Picciariello passt de bal in één keer door. Leszek is nu in balbezit. Leszek passt de bal in één keer door. Pauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauri schiet op doel. Serwach bokst de bal weg. Paal!

42e minuut.
Leszek geeft een hoge lob. Pauri kopt de bal weg. Kemercioğlu rent richting de bal. Kemercioğlu draait met de bal, schiet en ... Serwach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Cyganek passt de bal in één keer door. Vassdal met een sublieme pass. Tyszko probeert naar een medespeler te passen. Miu is nu in balbezit. Miu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Wroncka 50%, Legion KOLNO 50%.
A.C. Wroncka - Legion KOLNO 2:3

47e minuut.
Alwast passt de bal met de wreef. Miu rent richting de bal. Miu passt de bal met de wreef. Lakhdar Hamina bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakhdar Hamina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kościuszko is nu in balbezit. Pauri onderschept slim de pass. Pauri passt de bal met de wreef. Picciariello rent richting de bal. Picciariello haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Leszek geeft een lange en hoge pass. Tyszko met een sublieme pass. Maftei is nu in balbezit. Maftei geeft de bal voor. Pauri krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Serwach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Grubizna probeert naar een medespeler te passen. Norola probeert naar een medespeler te passen. Lakhdar Hamina bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakhdar Hamina haalt uit met een fantastische trap. Jara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Doeltrap. Müller komt het veld opgelopen. van Dongen komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Tyszko passt de bal met de wreef. Norola rent richting de bal. Norola met een sublieme pass. Miu rent richting de bal. Miu draait met de bal, schiet en ... Jara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Kemercioğlu is nu in balbezit. Pauri is nu in balbezit. Gabryel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pauri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Picciariello zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Wroncka - Legion KOLNO 2:4

79e minuut.
Vassdal is nu in balbezit. Picciariello verovert de bal door een tackle van achteren. Picciariello met een sublieme pass. Kemercioğlu rent richting de bal. Kemercioğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Wroncka 63%, Legion KOLNO 37%.
A.C. Wroncka - Legion KOLNO 2:4