Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legion KOLNO A.C. Wroncka
sssss Tactiek N 5-3-2
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
19 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.4 gemiddelde waardering 59.5
outstanding Schieten formidable
excellent Passen very good
excellent Verdedigen very good


8e minuut.
Cavanaugh onderschept slim de pass. Cavanaugh met een sublieme pass. Pyrka is nu in balbezit. Pyrka geeft een hoge lob. Ghiţă krijgt zijn hoofd ertegen. Serwach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pauri rent richting de bal. Pauri draait met de bal, schiet en ... Serwach bokst de bal weg. Leikas verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Inworp. Leszek met een snelle inworp. Ghiţă geeft een hoge lob. Pauri krijgt zijn hoofd ertegen. Serwach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion KOLNO - A.C. Wroncka 1:0

13e minuut.
Leszek met een snelle inworp. Kościuszko is nu in balbezit. Kościuszko speelt de bal door. Miu rent richting de bal. Miu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legion KOLNO - A.C. Wroncka 1:1

27e minuut.
Klungelig pakt Pandurović de bal. Ghiţă rent richting de bal. Ghiţă passt de bal met de wreef. Leszek is nu in balbezit. Leszek geeft een lange en hoge pass. Serwach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Tyszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyszko passt de bal zonder na te denken. Daar is Miu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miu draait met de bal, schiet en ... Jara probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lakhdar Hamina bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion KOLNO - A.C. Wroncka 1:2

38e minuut.
Pandurović probeert naar een medespeler te passen. Tyszko rent richting de bal. Tyszko passt de bal in één keer door. Miu bereikt de bal nog maar net als eerste. Miu haalt uit met een fantastische trap. Jara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Lakhdar Hamina rent richting de bal. Lakhdar Hamina geeft de bal voor. Miu rent richting de bal. Miu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion KOLNO - A.C. Wroncka 1:3

42e minuut.
Pandurović geeft de bal voor. Cavanaugh bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavanaugh passt de bal in één keer door. Bódi heeft problemen om de bal te vangen. Bódi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Kościuszko onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Leszek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pauri springt en kopt de bal. Serwach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion KOLNO - A.C. Wroncka 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion KOLNO 49%, A.C. Wroncka 51%.
Legion KOLNO - A.C. Wroncka 2:3

53e minuut.
Ghiţă rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kościuszko. Ghiţă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pyrka met een snel genomen vrije trap. Pauri krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Jara probeert naar een medespeler te passen. Aiuti kopt de bal weg. Tyszko is nu in balbezit. Tyszko geeft een lange en hoge pass. Lakhdar Hamina maakt een snoekduik en kopt de bal. Jara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Pauri is nu in balbezit. Pauri draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Leikas de bal onder controle te krijgen. Bódi rent richting de bal. Bódi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legion KOLNO - A.C. Wroncka 3:3

60e minuut.
Bonino komt het veld opgelopen. Picciariello komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Tyszko passt de bal in één keer door. Miu bereikt de bal nog maar net als eerste. Miu passt de bal met de wreef. Lakhdar Hamina is nu in balbezit. Lakhdar Hamina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Grubizna probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ghiţă de bal. Ghiţă passt de bal in één keer door. Pauri is nu in balbezit. Pauri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion KOLNO - A.C. Wroncka 4:3

72e minuut.
Cavanaugh passt de bal zonder na te denken. Pyrka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrka passt de bal zonder na te denken. Picciariello rent richting de bal. Picciariello schiet op doel. Serwach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Inworp. Längst komt het veld opgelopen. Parusel komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Serwach met een harde bal richting middenveld. Müller rent richting de bal. Müller probeert naar een medespeler te passen. Miu rent richting de bal. Miu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Tyszko passt de bal zonder na te denken. Lakhdar Hamina is nu in balbezit. Grubizna onderschept slim de pass. Lakhdar Hamina is nu in balbezit. Lakhdar Hamina geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Grubizna kopt de bal weg. Miu bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Miu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Miu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Jara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Längst is nu in balbezit. Längst geeft een lange en hoge pass. Leikas onderschept slim de pass. Picciariello is nu in balbezit. Picciariello haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion KOLNO 43%, A.C. Wroncka 57%.
Legion KOLNO - A.C. Wroncka 4:3