Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Niedobczyce Robotnik
FM Tactiek 4312.asm
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
65.1 gemiddelde waardering 62.3
formidable Schieten very good
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


20e minuut.
Acemoğlu met een sublieme pass. Wander is nu in balbezit. Sippel begaat een overtreding. Sippel krijgt een gele kaart. Wander wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

24e minuut.
Diver is nu in balbezit. Diver met een sublieme pass. Acemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Acemoğlu geeft een lange en hoge pass. Michałek krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Klungelig pakt Oros de bal. Oros speelt de bal door. Bachem met een sublieme pass. Mydlář is nu in balbezit. Mydlář haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Inworp. De la Cruz met de inworp. Oros geeft een lange en hoge pass. Mydlář maakt een snoekduik en kopt de bal. Rębacz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - Robotnik 1:0

31e minuut.
Oros geeft een hoge lob. Mydlář bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonadonna is nu in balbezit. Bonadonna haalt uit met een fantastische trap. Rębacz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - Robotnik 2:0

40e minuut.
Inworp. Winiarski komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Acemoğlu geeft een lange en hoge pass. Wander kopt de bal weg. Michałek is nu in balbezit. Michałek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - Robotnik 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Niedobczyce 44%, Robotnik 56%.
LKS Niedobczyce - Robotnik 2:1

50e minuut.
Oros passt de bal in één keer door. Bachem is nu in balbezit. Bachem passt de bal zonder na te denken. Winiarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Winiarski draait met de bal, schiet en ... Rębacz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bonadonna is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Oros neemt de hoekschop. Bachem maakt een snoekduik en kopt de bal. Rębacz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kutaiba heeft problemen om de bal te vangen. Winiarski rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Wander rent richting de bal. Sippel verovert de bal door een tackle van achteren. Sippel geeft een lange en hoge pass. Bonadonna is nu in balbezit. Bonadonna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Winiarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Winiarski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - Robotnik 3:1

58e minuut.
Winiarski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Duijm komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Epure rent richting de bal. Epure passt de bal met de wreef. Daar is Acemoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acemoğlu geeft een lange en hoge pass. Wander krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Epure bereikt de bal nog maar net als eerste. Epure passt de bal in één keer door. Acemoğlu rent richting de bal. Acemoğlu geeft een lange en hoge pass. Michałek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - Robotnik 3:2

71e minuut.
Baytar bereikt de bal nog maar net als eerste. Baytar passt de bal met de wreef. Bachem probeert naar een medespeler te passen. Duijm is nu in balbezit. Duijm schiet op doel. Rębacz bokst de bal weg.

74e minuut.
Bähren trapt de bal weg van het doel. Roch speelt de bal door. Michałek rent richting de bal. Michałek schiet op doel. Bähren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Niedobczyce - Robotnik 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Niedobczyce 40%, Robotnik 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS Niedobczyce - Robotnik 3:3