Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tranzyt FC Sao Paulo
CHMOJ Tactiek nowa
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 10
59 gemiddelde waardering 59.6
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


10e minuut.
Białgoń trapt de bal weg. Lopes Alcântara rent richting de bal. Lopes Alcântara met een sublieme pass. Klarin is nu in balbezit. Klarin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Dimofte raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dellaferrera komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Koprowski passt de bal in één keer door. Lopes Alcântara met een sublieme pass. Dabić probeert naar een medespeler te passen. Bertea is nu in balbezit. Bertea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Buitenspel voor Mertol. Goede buitenspelval van de verdediging. Filozof maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Moşneguţu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klarin rent richting de bal. Klarin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Barazzutti rent richting de bal. Barazzutti passt de bal met de wreef. Miklos is nu in balbezit. Miklos geeft een lange en hoge pass. Klarin maakt een snoekduik en kopt de bal. Wrzesiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Dabić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabić geeft de bal voor. Miklos is nu in balbezit. Miklos geeft een hoge lob. Bertea rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Wrzesiński geeft de bal voor. Braga is nu in balbezit. Chowaniec verovert de bal door een tackle van achteren. Chowaniec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - FC Sao Paulo 0:1

27e minuut.
Bułka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zubal is nu in balbezit. Zubal passt de bal in één keer door. Chowaniec is nu in balbezit. Chowaniec schiet op doel. Białgoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Miklos heeft problemen om de bal te vangen. Miklos geeft een lange en hoge pass. Klarin rent richting de bal. Klarin haalt uit met een fantastische trap. Wrzesiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tranzyt - FC Sao Paulo 1:1

44e minuut.
Bradu speelt de bal door. Mertol bereikt de bal nog maar net als eerste. Braga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mertol raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Chowaniec neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tranzyt 52%, FC Sao Paulo 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tranzyt - FC Sao Paulo 1:1

66e minuut.
Bradu is nu in balbezit. Bradu geeft een lange en hoge pass. Daar is Fasolka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chowaniec rent richting de bal. Chowaniec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Daar is Zubal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zubal passt de bal met de wreef. Bułka met een sublieme pass. Chowaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Chowaniec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Zubal verovert de bal door een tackle van achteren. Zubal met een sublieme pass. Mertol is nu in balbezit. Chowaniec is nu in balbezit. Chowaniec haalt uit met een fantastische trap. Białgoń bokst de bal weg. Mertol bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - FC Sao Paulo 1:2

90e minuut.
Moşneguţu heeft problemen om de bal te vangen. Dellaferrera is nu in balbezit. Klarin onderschept slim de pass. Klarin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tranzyt - FC Sao Paulo 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tranzyt 45%, FC Sao Paulo 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tranzyt - FC Sao Paulo 2:2