Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legion KOLNO Struga Jastrzębie
sssss Tactiek obrona_532_MID
53% Balbezit 47%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
65.9 gemiddelde waardering 68.6
excellent Schieten outstanding
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


4e minuut.
Jara met een sublieme pass. Kemercioğlu kopt de bal weg. Pauri rent richting de bal. Pauri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legion KOLNO - Struga Jastrzębie 1:0

5e minuut.
Kamionek met een sublieme pass. Kwiręg is nu in balbezit. Kwiręg passt de bal met de wreef. Panagopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panagopoulos haalt uit met een fantastische trap. Jara bokst de bal weg.

8e minuut.
Grouwet speelt de bal door. Birlic rent richting de bal. Birlic met een sublieme pass. Raņķis rent richting de bal. Raņķis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kwiręg rent richting de bal. Kwiręg speelt de bal door. Klungelig pakt Kamionek de bal. Kamionek geeft een lange en hoge pass. Raņķis maakt een snoekduik en kopt de bal. Jara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Birlic rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grzegórzecki. Birlic is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fen met een snel genomen vrije trap. Panagopoulos is nu in balbezit. Raņķis bereikt de bal nog maar net als eerste. Panagopoulos is nu in balbezit. Panagopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legion KOLNO - Struga Jastrzębie 1:1

20e minuut.
Raņķis probeert de bal aan de voet te houden. Guadarrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadarrama geeft de bal voor. Längst probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kamionek geeft een lange en hoge pass. Jara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Guadarrama speelt de bal door. Birlic probeert naar een medespeler te passen. Raņķis rent richting de bal. Panagopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panagopoulos draait met de bal, schiet en ... Jara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Raņķis bereikt de bal nog maar net als eerste. Raņķis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion KOLNO - Struga Jastrzębie 1:2

26e minuut.
Grouwet probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kamionek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamionek geeft een hoge lob. Panagopoulos rent richting de bal. Panagopoulos draait met de bal, schiet en ... Jara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Kwiręg probeert de bal aan de voet te houden. Pyrka is nu in balbezit. Kemercioğlu geeft de bal voor. Pauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauri draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Leszek geeft een lange en hoge pass. Pauri springt en kopt de bal. Wilke bokst de bal weg.

33e minuut.
Kwiręg onderschept slim de pass. Kwiręg geeft een lange en hoge pass. Raņķis bereikt de bal nog maar net als eerste. Raņķis schiet op doel. Jara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion KOLNO - Struga Jastrzębie 1:3

38e minuut.
Grouwet passt de bal zonder na te denken. Kamionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamionek speelt de bal door. Panagopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panagopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion KOLNO - Struga Jastrzębie 1:4

41e minuut.
Raņķis is nu in balbezit. Raņķis probeert naar een medespeler te passen. Grubizna speelt de bal door. Panagopoulos is nu in balbezit. Panagopoulos draait met de bal, schiet en ... Jara bokst de bal weg.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kamionek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grouwet rent richting de bal. Grouwet geeft een hoge lob. Panagopoulos springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Latała onderschept slim de pass. Latała speelt de bal door. Birlic met een sublieme pass. Raņķis heeft problemen om de bal te vangen. Raņķis haalt uit met een fantastische trap. Jara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Panagopoulos is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion KOLNO 65%, Struga Jastrzębie 35%.
Legion KOLNO - Struga Jastrzębie 1:4

49e minuut.
Inworp. Birlic met de inworp. Grouwet is nu in balbezit. Grouwet geeft een hoge lob. Raņķis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Grouwet passt de bal in één keer door. Birlic rent richting de bal. Birlic passt de bal zonder na te denken. Raņķis rent richting de bal. Raņķis haalt uit met een fantastische trap. Jara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Kwiręg is nu in balbezit. Kwiręg passt de bal zonder na te denken. Grouwet met een sublieme pass. Raņķis rent richting de bal. Raņķis haalt uit met een fantastische trap. Jara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Kemercioğlu passt de bal met de wreef. Leszek is nu in balbezit. Leszek passt de bal zonder na te denken. Pauri rent richting de bal. Pauri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Novičić speelt de bal door. Grouwet met een sublieme pass. Raņķis bereikt de bal nog maar net als eerste. Raņķis draait met de bal, schiet en ... Jara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion KOLNO - Struga Jastrzębie 1:5

67e minuut.
Birlic rent richting de bal. Birlic speelt de bal door. Raņķis rent richting de bal. Raņķis haalt uit met een fantastische trap. Jara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion KOLNO - Struga Jastrzębie 1:6

68e minuut.
Grubizna geeft een lange en hoge pass. Grouwet rent richting de bal. Grouwet passt de bal zonder na te denken. Raņķis is nu in balbezit. Raņķis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Kemercioğlu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Leszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leszek probeert naar een medespeler te passen. Picciariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Picciariello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Grzegórzecki rent richting de bal. Grouwet verovert de bal door een tackle van achteren. Grouwet passt de bal zonder na te denken. Raņķis bereikt de bal nog maar net als eerste. Raņķis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Grzegórzecki onderschept slim de pass. Grzegórzecki probeert naar een medespeler te passen. Kamionek probeert naar een medespeler te passen. Panagopoulos rent richting de bal. Panagopoulos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Daar is Leszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leszek passt de bal met de wreef. Picciariello speelt de bal door. Pauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Raņķis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jara probeert naar een medespeler te passen. Grouwet kopt de bal weg. Birlic speelt de bal door. Raņķis rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion KOLNO - Struga Jastrzębie 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion KOLNO 58%, Struga Jastrzębie 42%.
Legion KOLNO - Struga Jastrzębie 1:7