Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-17 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.27
  • Stadion: FC Gdynia Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 20716
FC Gdynia Tester Częstochowa
atak2+1 Tactiek Tester 2
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
57.3 gemiddelde waardering 66.1
solid Schieten outstanding
very good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Ismaili heeft problemen om de bal te vangen. Ismaili verovert de bal door een tackle van achteren. Grzywocz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywocz geeft een hoge lob. Zsiborás krijgt zijn hoofd ertegen. Soldek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Tester Częstochowa 0:1

9e minuut.
Şahmalıyev met de inworp. Bagedda speelt de bal door. Waldemer is nu in balbezit. Waldemer geeft een hoge lob. Nikologiannis krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Brona rent richting de bal. Şahmalıyev begaat een overtreding. Brona is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bagedda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Harkály kopt de bal weg. Skafarek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Harkály bereikt de bal nog maar net als eerste. Harkály haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Akifoğlu geeft de bal voor. Duvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Wujków onderschept slim de pass. Wujków haalt uit met een fantastische trap. Flahaut probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Zsiborás passt de bal in één keer door. Grzywocz is nu in balbezit. Grzywocz passt de bal in één keer door. Harkály bereikt de bal nog maar net als eerste. Harkály haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Brona heeft problemen om de bal te vangen. Brona passt de bal in één keer door. Smelik speelt de bal door. Harkály bereikt de bal nog maar net als eerste. Harkály draait met de bal, schiet en ... Soldek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Skafarek probeert naar een medespeler te passen. Akifoğlu rent richting de bal. Smelik begaat een overtreding. Smelik krijgt een gele kaart. Akifoğlu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Akifoğlu kan niet meer verder spelen. Cioculescu komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Grzywocz heeft problemen om de bal te vangen. Grzywocz geeft een hoge lob. Goethe probeert de bal met de borst te controleren. Zsiborás rent richting de bal. Zsiborás haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Soldek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Inworp. Brona zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şahmalıyev is nu in balbezit. Zsiborás onderschept slim de pass. Zsiborás schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ismaili verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grzywocz met de inworp. Harkály rent richting de bal. Harkály draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Inworp. Bagedda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zsiborás is nu in balbezit. Zsiborás schiet op doel. Soldek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Tester Częstochowa 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gdynia 54%, Tester Częstochowa 46%.
FC Gdynia - Tester Częstochowa 0:2

49e minuut.
Skafarek kopt de bal weg. Daar is Grzywocz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ismaili geeft een lange en hoge pass. Şahmalıyev geeft een hoge lob. Nikologiannis springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Rusin passt de bal zonder na te denken. Brona rent richting de bal. Waldemer begaat een overtreding. Waldemer krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Romanec passt de bal in één keer door. Krupnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nikologiannis. Nikologiannis krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Krupnicki passt de bal zonder na te denken. Cioculescu is nu in balbezit. Cioculescu passt de bal in één keer door. Nikologiannis rent richting de bal. Nikologiannis geeft de bal voor. Hozoc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Ismaili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smelik rent richting de bal. Smelik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Harkály de bal. Harkály draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Smelik rent richting de bal. Smelik passt de bal met de wreef. Grzywocz rent richting de bal. Grzywocz geeft de bal voor. Zsiborás krijgt zijn hoofd ertegen. Soldek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Zsiborás is nu in balbezit. Zsiborás passt de bal in één keer door. Smelik met een sublieme pass. Harkály bereikt de bal nog maar net als eerste. Harkály schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Tester Częstochowa 0:3

73e minuut.
Harkály bereikt de bal nog maar net als eerste. Smelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Harkály is nu in balbezit. Harkály draait met de bal, schiet en ... Soldek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Tester Częstochowa 0:4

75e minuut.
Klungelig pakt Krupnicki de bal. Nikologiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupnicki begaat een overtreding. Krupnicki krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Grzywocz is nu in balbezit. Grzywocz passt de bal met de wreef. Harkály rent richting de bal. Harkály draait met de bal, schiet en ... Soldek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - Tester Częstochowa 0:5

88e minuut.
Bagedda passt de bal met de wreef. Brona rent richting de bal. Brona passt de bal met de wreef. Zsiborás bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsiborás schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gdynia 56%, Tester Częstochowa 44%.
FC Gdynia - Tester Częstochowa 0:5