Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rembertovia Legion KOLNO
a2 Tactiek sssss
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.3 gemiddelde waardering 65.5
excellent Schieten outstanding
excellent Passen very good
excellent Verdedigen formidable


12e minuut.
Lääs probeert naar een medespeler te passen. Niewiadomski probeert naar een medespeler te passen. Zaccheria bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaccheria schiet op doel. Jara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rembertovia - Legion KOLNO 1:0

13e minuut.
Lääs passt de bal zonder na te denken. Niewiadomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewiadomski met een sublieme pass. Zaccheria rent richting de bal. Zaccheria schiet op doel. Jara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Tavernier kopt de bal weg. Grzegórzecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzegórzecki geeft een lange en hoge pass. Bódi rent richting de bal. Bódi schiet op doel. Bove bokst de bal weg.

25e minuut.
Leszek met een sublieme pass. Piesik rent richting de bal. Piesik passt de bal in één keer door. Bódi is nu in balbezit. Bódi haalt uit met een fantastische trap. Bove kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Pyrka speelt de bal door. Pauri rent richting de bal. Pauri geeft een hoge lob. Ghiţă rent richting de bal. Ghiţă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Lääs geeft de bal voor. Niewiadomski kopt de bal weg. Luts controleert de bal met de borst. Zaccheria bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaccheria schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Maftei geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lääs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vála geeft de bal voor. Zaccheria maakt een snoekduik en kopt de bal. Jara bokst de bal weg.

34e minuut.
Lääs passt de bal in één keer door. Vála rent richting de bal. Vála probeert naar een medespeler te passen. Zaccheria rent richting de bal. Zaccheria draait met de bal, schiet en ... Jara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Piesik verovert de bal door een tackle van achteren. Piesik speelt de bal door. Vála met een sublieme pass. Zaccheria is nu in balbezit. Zaccheria haalt uit met een fantastische trap. Jara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Grzegórzecki passt de bal met de wreef. Bódi rent richting de bal. Bódi passt de bal in één keer door. Ghiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiţă draait met de bal, schiet en ... Bove bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rembertovia 51%, Legion KOLNO 49%.
Rembertovia - Legion KOLNO 1:0

47e minuut.
Grzegórzecki is nu in balbezit. Grzegórzecki met een sublieme pass. Ghiţă rent richting de bal. Ghiţă haalt uit met een fantastische trap. Bove maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rembertovia - Legion KOLNO 1:1

52e minuut.
Mazzuca met een sublieme pass. Lääs rent richting de bal. Lääs passt de bal zonder na te denken. Suchecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Lääs speelt de bal door. Klungelig pakt Zaccheria de bal. Zaccheria speelt de bal door. Suchecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchecki haalt uit met een fantastische trap. Jara bokst de bal weg.

60e minuut.
Uccelli geeft een hoge lob. Zaccheria is nu in balbezit. Zaccheria passt de bal met de wreef. Daar is Suchecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suchecki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Jara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Niewiadomski rent richting de bal. Niewiadomski passt de bal in één keer door. Lääs speelt de bal door. Zaccheria rent richting de bal. Zaccheria haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Zaccheria rent richting de bal. Zaccheria passt de bal in één keer door. Suchecki is nu in balbezit. Suchecki draait met de bal, schiet en ... Jara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rembertovia - Legion KOLNO 2:1

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kemercioğlu komt het veld opgelopen. Längst komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Klungelig pakt Pauri de bal. Pauri probeert naar een medespeler te passen. Kemercioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemercioğlu geeft de bal voor. Ghiţă krijgt zijn hoofd ertegen. Bove bokst de bal weg.

81e minuut.
Zaccheria heeft problemen om de bal te vangen. Zaccheria met een sublieme pass. Daar is Suchecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vála bereikt de bal nog maar net als eerste. Vála schiet op doel. Jara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Grzegórzecki geeft een lange en hoge pass. Kemercioğlu is nu in balbezit. Kemercioğlu met een sublieme pass. Bódi is nu in balbezit. Bódi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rembertovia 41%, Legion KOLNO 59%.
Rembertovia - Legion KOLNO 2:1