Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Niedobczyce Struga Jastrzębie
IT Tactiek Victoria Zabrze
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
61.4 gemiddelde waardering 69.1
excellent Schieten formidable
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


8e minuut.
Grouwet is nu in balbezit. Grouwet passt de bal zonder na te denken. Daar is Birlic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birlic geeft een lange en hoge pass. Panagopoulos maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Inworp. Roch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bachem met een sublieme pass. Roch geeft een hoge lob. Bonadonna maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Baytar kopt de bal weg. Klungelig pakt Latała de bal. Bachem onderschept slim de pass. Bonadonna is nu in balbezit. Bonadonna schiet op doel. Balagan bokst de bal weg.

23e minuut.
Birlic passt de bal in één keer door. Sippel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Raņķis. Raņķis krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Grouwet probeert naar een medespeler te passen. Birlic is nu in balbezit. Birlic passt de bal zonder na te denken. Panagopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panagopoulos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Roch is nu in balbezit. Roch passt de bal met de wreef. Bonadonna rent richting de bal. Bonadonna haalt uit met een fantastische trap. Balagan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - Struga Jastrzębie 1:0

30e minuut.
Grouwet met een sublieme pass. Birlic rent richting de bal. Birlic passt de bal zonder na te denken. Panagopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panagopoulos schiet op doel. De bal raakt de paal.

33e minuut.
De la Cruz rent richting de bal. De la Cruz geeft een hoge lob. Novičić probeert naar een medespeler te passen. Birlic is nu in balbezit. Birlic geeft een lange en hoge pass. Bähren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Grouwet passt de bal in één keer door. Birlic is nu in balbezit. Birlic passt de bal in één keer door. Panagopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panagopoulos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kwiręg speelt de bal door. Birlic rent richting de bal. Frue begaat een overtreding. Frue krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Niedobczyce 57%, Struga Jastrzębie 43%.
LKS Niedobczyce - Struga Jastrzębie 1:0

48e minuut.
Baytar onderschept slim de pass. Baytar geeft een lange en hoge pass. Birlic bereikt de bal nog maar net als eerste. Birlic geeft een lange en hoge pass. Panagopoulos geeft een lange en hoge pass. Bähren bokst de bal weg.

63e minuut.
Birlic met een sublieme pass. Kamionek rent richting de bal. Kamionek met een sublieme pass. Panagopoulos is nu in balbezit. Panagopoulos schiet op doel. Bähren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Grouwet passt de bal met de wreef. Birlic is nu in balbezit. Birlic probeert naar een medespeler te passen. Panagopoulos rent richting de bal. Panagopoulos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Roch met een sublieme pass. Oros rent richting de bal. Oros passt de bal met de wreef. Winiarski is nu in balbezit. Winiarski haalt uit met een fantastische trap. Balagan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Novičić speelt de bal door. Baytar rent richting de bal. Baytar geeft een hoge lob. Bonadonna rent richting de bal. Bonadonna haalt uit met een fantastische trap. Balagan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Winiarski rent richting de bal. Winiarski schiet op doel. Balagan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - Struga Jastrzębie 2:0

82e minuut.
Doeltrap. Bielecki komt het veld opgelopen. Duijm komt het veld opgelopen. Skoczke komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Birlic met een sublieme pass. Grouwet is nu in balbezit. Grouwet passt de bal met de wreef. Panagopoulos is nu in balbezit. Panagopoulos draait met de bal, schiet en ... Bähren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sippel kopt de bal weg. Daar is Panagopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De la Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Raņķis verovert de bal door een tackle van achteren. Raņķis draait met de bal, schiet en ... Bähren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Panagopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panagopoulos draait met de bal, schiet en ... Bähren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Niedobczyce 58%, Struga Jastrzębie 42%.
LKS Niedobczyce - Struga Jastrzębie 2:0