Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dąbrowa Górnicza FC Sao Paulo
5-2-3 Tactiek nowa
41% Balbezit 59%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
45.5 gemiddelde waardering 63.9
solid Schieten formidable
weak Passen excellent
adequate Verdedigen outstanding


1e minuut.
Klungelig pakt Łukasik de bal. Oswos bereikt de bal nog maar net als eerste. Chowaniec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chowaniec krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Văn Toản is nu in balbezit. Bradu verovert de bal door een tackle van achteren. Bradu passt de bal zonder na te denken. Chowaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Chowaniec schiet op doel. Bertolini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Jakimowicz trapt de bal weg. Bułka kopt de bal weg. Chowaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Chowaniec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbrowa Górnicza - FC Sao Paulo 0:1

13e minuut.
Capelle geeft een lange en hoge pass. Chowaniec kan de bal niet met de borst controleren. Drtil rent richting de bal. Chowaniec verovert de bal door een tackle van achteren. Chowaniec haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Zubal passt de bal zonder na te denken. Mertol bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertol passt de bal met de wreef. Chowaniec is nu in balbezit. Chowaniec haalt uit met een fantastische trap. Bertolini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Capelle geeft een hoge lob. Bożym heeft problemen om de bal te vangen. Mertol is nu in balbezit. Mertol schiet op doel. Bertolini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbrowa Górnicza - FC Sao Paulo 0:2

20e minuut.
Mertol kopt de bal weg. Bożym met een sublieme pass. Klungelig pakt Văn Toản de bal. Chowaniec rent richting de bal. Chowaniec schiet op doel. Bertolini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chowaniec is nu in balbezit. Chowaniec draait met de bal, schiet en ... Bertolini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbrowa Górnicza - FC Sao Paulo 0:3

32e minuut.
Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu passt de bal met de wreef. Mertol bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbrowa Górnicza - FC Sao Paulo 0:4

34e minuut.
Bułka passt de bal in één keer door. Bradu is nu in balbezit. Bradu passt de bal met de wreef. Chowaniec is nu in balbezit. Chowaniec haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbrowa Górnicza - FC Sao Paulo 0:5

41e minuut.
Bradu verovert de bal door een tackle van achteren. Bradu passt de bal in één keer door. Chowaniec rent richting de bal. Chowaniec schiet op doel. Bożym probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Drtil kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Jakimowicz de bal onder controle te krijgen. Mertol is nu in balbezit. Mertol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbrowa Górnicza - FC Sao Paulo 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dąbrowa Górnicza 60%, FC Sao Paulo 40%.
Dąbrowa Górnicza - FC Sao Paulo 0:6

58e minuut.
Bradu rent richting de bal. Życki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zubal. Zubal krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Mertol passt de bal zonder na te denken. Drtil rent richting de bal. Chowaniec onderschept slim de pass. Chowaniec schiet op doel. Bertolini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbrowa Górnicza - FC Sao Paulo 0:7

64e minuut.
Mertol kopt de bal weg. Chowaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Drtil is nu in balbezit. Chowaniec verovert de bal door een tackle van achteren. Chowaniec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Capelle passt de bal in één keer door. Bułka rent richting de bal. Bułka geeft een hoge lob. Chowaniec rent richting de bal. Chowaniec draait met de bal, schiet en ... Bertolini bokst de bal weg. Chowaniec rent richting de bal. Chowaniec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbrowa Górnicza - FC Sao Paulo 0:8

78e minuut.
Bułka met de inworp. Bradu rent richting de bal. Bradu geeft een lange en hoge pass. Mertol is nu in balbezit. Mertol haalt uit met een fantastische trap. Bertolini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Mertol rent richting de bal. Mertol draait met de bal, schiet en ... İbişov probeert naar een medespeler te passen. Chowaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Chowaniec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Klungelig pakt Capelle de bal. Capelle geeft een hoge lob. Mertol kopt de bal weg. Chowaniec rent richting de bal. Chowaniec haalt uit met een fantastische trap. Bertolini bokst de bal weg.

84e minuut.
Bułka onderschept slim de pass. Bułka passt de bal in één keer door. Drtil probeert naar een medespeler te passen. Życki is nu in balbezit. Życki schiet op doel. Wrzesiński bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dąbrowa Górnicza 68%, FC Sao Paulo 32%.
Dąbrowa Górnicza - FC Sao Paulo 0:8