Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Struga Jastrzębie Tester Częstochowa
Victoria Zabrze Tactiek Tester 2
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 3
5 Overtredingen 2
4 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
67.5 gemiddelde waardering 63.9
uitstekend Schieten solide
uitstekend Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen formidabel


14e minuut.
Birlic passt de bal zonder na te denken. Fen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fen probeert naar een medespeler te passen. Panagopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panagopoulos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Brona verovert de bal door een tackle van achteren. Brona passt de bal met de wreef. Harkály is nu in balbezit. Smelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Smelik schiet op doel. Wilke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Guadarrama heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Duvar passt de bal met de wreef. Harkály bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Birlic. Birlic krijgt een gele kaart. Harkály roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Harkály kan niet meer verder spelen. Tutka komt het veld opgelopen.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kamionek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Birlic rent richting de bal. Birlic geeft een lange en hoge pass. Panagopoulos springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bagedda geeft een hoge lob. Grzywocz is nu in balbezit. Heubacher tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Heubacher krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Guadarrama rent richting de bal. Tutka verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Birlic. Birlic krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Struga Jastrzębie 53%, Tester Częstochowa 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Struga Jastrzębie - Tester Częstochowa 0:0

46e minuut.
Krupnicki geeft een hoge lob. Tutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadarrama begaat een overtreding. Guadarrama krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Kamionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamionek speelt de bal door. Panagopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panagopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Struga Jastrzębie - Tester Częstochowa 1:0

63e minuut.
Heubacher met de inworp. Fen is nu in balbezit. Fen geeft een lange en hoge pass. Panagopoulos maakt een snoekduik en kopt de bal. Płocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

80e minuut.
Kamionek met de inworp. Fen geeft de bal voor. Krupnicki rent richting de bal. Panagopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Panagopoulos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Fen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kamionek is nu in balbezit. Kamionek probeert naar een medespeler te passen. Raņķis is nu in balbezit. Raņķis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Bagedda rent richting de bal. Kamionek verovert de bal door een tackle van achteren. Kamionek met een sublieme pass. Fen rent richting de bal. Fen geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Struga Jastrzębie 43%, Tester Częstochowa 57%.
Struga Jastrzębie - Tester Częstochowa 1:0