Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-28 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.27
  • Stadion: San Siro
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 21961
A.C. Wroncka Tester Częstochowa
N 5-3-2 Tactiek Tester 2
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
61.1 gemiddelde waardering 67.3
excellent Schieten incredible
very good Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Norola probeert naar een medespeler te passen. Alwast is nu in balbezit. Alwast passt de bal zonder na te denken. Lakhdar Hamina bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakhdar Hamina haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Leikas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grzywocz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zsiborás bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsiborás draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Smelik controleert de bal met de borst. Norola met een sublieme pass. Abbaszadə geeft een hoge lob. Brona geeft een hoge lob. Zsiborás springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Brona bereikt de bal nog maar net als eerste. Brona probeert naar een medespeler te passen. Harkály rent richting de bal. Harkály haalt uit met een fantastische trap. Serwach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Wroncka - Tester Częstochowa 0:1

14e minuut.
Zsiborás is nu in balbezit. Zsiborás passt de bal met de wreef. Harkály is nu in balbezit. Harkály schiet op doel. Serwach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Wroncka - Tester Częstochowa 0:2

19e minuut.
Duvar geeft een lange en hoge pass. Zsiborás kopt de bal weg. Harkály bereikt de bal nog maar net als eerste. Harkály schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Smelik verovert de bal door een tackle van achteren. Smelik passt de bal met de wreef. Vassdal onderschept slim de pass. Harkály rent richting de bal. Harkály draait met de bal, schiet en ... Serwach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

29e minuut.
Harkály kan de bal niet met de borst controleren. Brona speelt de bal door. Bagedda probeert naar een medespeler te passen. Zsiborás is nu in balbezit. Zsiborás haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Wroncka - Tester Częstochowa 0:3

31e minuut.
Norola speelt de bal door. Duvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alwast rent richting de bal. Alwast geeft de bal voor. Lakhdar Hamina maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Wroncka - Tester Częstochowa 1:3

38e minuut.
Bagedda geeft een lange en hoge pass. Harkály is nu in balbezit. Aiuti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Harkály is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zsiborás legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Wroncka - Tester Częstochowa 1:4

44e minuut.
Leikas geeft de bal voor. Miu kopt de bal weg. Rusin is nu in balbezit. Lakhdar Hamina verovert de bal door een tackle van achteren. Lakhdar Hamina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Wroncka 59%, Tester Częstochowa 41%.
A.C. Wroncka - Tester Częstochowa 1:4

46e minuut.
Miu passt de bal in één keer door. Alwast is nu in balbezit. Alwast passt de bal in één keer door. Norola geeft een hoge lob. Lakhdar Hamina maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Brona speelt de bal door. Grzywocz is nu in balbezit. Grzywocz passt de bal met de wreef. Zsiborás is nu in balbezit. Zsiborás draait met de bal, schiet en ... Serwach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Zsiborás raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Amiryan komt het veld opgelopen. Harkály zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Serwach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Miu stond buitenspel. Müller komt het veld opgelopen. Danielczy komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Leikas geeft een lange en hoge pass. Müller kopt de bal weg. Miu rent richting de bal. Miu schiet op doel. Płocki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Wroncka - Tester Częstochowa 2:4

65e minuut.
Grzywocz passt de bal in één keer door. Danielczy rent richting de bal. Norola probeert naar een medespeler te passen. Miu is nu in balbezit. Miu schiet op doel. Płocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Miu stond buitenspel. Cyganek komt het veld opgelopen. van Dongen komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Grzywocz rent richting de bal. Grzywocz passt de bal met de wreef. Amiryan rent richting de bal. Amiryan haalt uit met een fantastische trap. Serwach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Wroncka - Tester Częstochowa 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Wroncka 61%, Tester Częstochowa 39%.
A.C. Wroncka - Tester Częstochowa 2:5