Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tester Częstochowa A.C. Wroncka
Tester 2 Tactiek N 5-3-2
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
64.3 gemiddelde waardering 61.9
formidable Schieten excellent
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen very good


10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brona zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amiryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amiryan schiet op doel. Kościuszko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Serwach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Brona passt de bal in één keer door. Harkály bereikt de bal nog maar net als eerste. Leikas verovert de bal door een tackle van achteren. Amiryan is nu in balbezit. Amiryan haalt uit met een fantastische trap. Serwach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gabryel verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grzywocz zal de hoekschop nemen. Harkály krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Aiuti rent richting de bal. Aiuti geeft de bal voor. Flahaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakhdar Hamina onderschept slim de pass. Lakhdar Hamina draait met de bal, schiet en ... Hozoc bokst de bal weg.

20e minuut.
Grzywocz rent richting de bal. Grzywocz met een sublieme pass. Harkály is nu in balbezit. Harkály schiet op doel. Serwach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester Częstochowa - A.C. Wroncka 1:0

22e minuut.
Grzywocz passt de bal in één keer door. Brona bereikt de bal nog maar net als eerste. Brona passt de bal in één keer door. Amiryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amiryan schiet op doel. Serwach bokst de bal weg.

29e minuut.
Smelik speelt de bal door. Amiryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aiuti krijgt een gele kaart. Amiryan raakt geblesseerd tijdens het duel. Bagedda wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Grzywocz is nu in balbezit. Grzywocz geeft een lange en hoge pass. Amiryan rent richting de bal. Amiryan schiet op doel. Serwach werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester Częstochowa - A.C. Wroncka 2:0

32e minuut.
Norola verovert de bal door een tackle van achteren. Norola speelt de bal door. Smelik probeert naar een medespeler te passen. Harkály bereikt de bal nog maar net als eerste. Harkály draait met de bal, schiet en ... Serwach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vassdal heeft problemen om de bal te vangen. Serwach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Smelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Smelik speelt de bal door. Klungelig pakt Grzywocz de bal. Grzywocz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester Częstochowa - A.C. Wroncka 3:0

41e minuut.
Brona rent richting de bal. Brona passt de bal in één keer door. Amiryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amiryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester Częstochowa - A.C. Wroncka 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tester Częstochowa 40%, A.C. Wroncka 60%.
Tester Częstochowa - A.C. Wroncka 4:0

54e minuut.
Grzywocz is nu in balbezit. Grzywocz passt de bal in één keer door. Brona bereikt de bal nog maar net als eerste. Brona met een sublieme pass. Vassdal onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Bagedda passt de bal met de wreef. Grzywocz rent richting de bal. Grzywocz met een sublieme pass. Smelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Smelik geeft een hoge lob. Serwach bokst de bal weg.

58e minuut.
Norola bereikt de bal nog maar net als eerste. Norola passt de bal met de wreef. Gabryel rent richting de bal. Gabryel geeft een hoge lob. Lakhdar Hamina krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Lakhdar Hamina onderschept slim de pass. Rusin is nu in balbezit. Rusin geeft de bal voor. Harkály bereikt de bal nog maar net als eerste. Harkály schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tutka komt het veld opgelopen. Rząsa komt het veld opgelopen. van Dongen komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Tyszko probeert naar een medespeler te passen. Duvar is nu in balbezit. Miu onderschept slim de pass. Miu haalt uit met een fantastische trap. Hozoc probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Tyszko passt de bal zonder na te denken. Rząsa is nu in balbezit. Lakhdar Hamina onderschept slim de pass. Lakhdar Hamina schiet op doel. Hozoc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester Częstochowa - A.C. Wroncka 4:1

73e minuut.
Müller komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Grzywocz is nu in balbezit. Grzywocz passt de bal met de wreef. Daar is Harkály, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harkály schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester Częstochowa - A.C. Wroncka 5:1

76e minuut.
Cyganek komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Tyszko rent richting de bal. Tyszko passt de bal zonder na te denken. Miu is nu in balbezit. Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. Müller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Brona met een sublieme pass. Grzywocz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywocz met een sublieme pass. Harkály rent richting de bal. Harkály haalt uit met een fantastische trap. Serwach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Harkály bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Gabryel ... Strafschop! Gabryel is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Harkály is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Harkály zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Vassdal is nu in balbezit. Vassdal met een sublieme pass. Alwast is nu in balbezit. Alwast geeft een hoge lob. Müller krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tester Częstochowa 43%, A.C. Wroncka 57%.
Tester Częstochowa - A.C. Wroncka 5:1