Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 09:29
  • Competitiewedstrijd: Premier
  • Stadion: Leslie Park
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 29304
Islington Indifference Wellington Pheonix
352_OFF_WIDE_v1 Tactiek 523
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
66.4 gemiddelde waardering 67.3
formidabel Schieten formidabel
formidabel Passen zeer goed
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


13e minuut.
Moreno Delgado is nu in balbezit. Moreno Delgado met een sublieme pass. Morariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Morariu draait met de bal, schiet en ... Fortgens werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Jennings passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Macdonald de bal. Macdonald passt de bal zonder na te denken. Sanubari bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanubari schiet op doel. McKeown probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Jennings probeert naar een medespeler te passen. Macdonald rent richting de bal. Macdonald passt de bal in één keer door. Sanubari rent richting de bal. Sanubari draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Klungelig pakt León de bal. Baholo onderschept slim de pass. Met opzet legt Alksnis zijn tegenspeler op de grond. Alksnis krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Macdonald probeert naar een medespeler te passen. Price is nu in balbezit. Price passt de bal in één keer door. Sanubari rent richting de bal. Sanubari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Cioban rent richting de bal. Cioban geeft een hoge lob. Moreno Delgado kan de bal niet met de borst controleren. Gemmell geeft de bal voor. Sanubari springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Salah geeft een lange en hoge pass. Baholo is nu in balbezit. Baholo passt de bal zonder na te denken. Moreno Delgado rent richting de bal. Moreno Delgado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Baholo rent richting de bal. Baholo schiet op doel. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera met een sublieme pass. Özses met een sublieme pass. Morariu is nu in balbezit. Morariu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Jennings is nu in balbezit. Jennings passt de bal met de wreef. Uusitupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusitupa haalt uit met een fantastische trap. McKeown maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Islington Indifference - Wellington Pheonix 1:0

44e minuut.
Jennings is nu in balbezit. Jennings speelt de bal door. Sanubari rent richting de bal. Uusitupa rent richting de bal. Uusitupa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Islington Indifference 31%, Wellington Pheonix 69%.
Islington Indifference - Wellington Pheonix 1:0

47e minuut.
Marsh met een sublieme pass. Macdonald bereikt de bal nog maar net als eerste. Macdonald passt de bal met de wreef. Sanubari bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanubari haalt uit met een fantastische trap. McKeown kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Jennings bereikt de bal nog maar net als eerste. Jennings geeft een lange en hoge pass. Salah is nu in balbezit. Sanubari onderschept slim de pass. Sanubari draait met de bal, schiet en ... McKeown kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Inworp. Macdonald zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sanubari bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanubari draait met de bal, schiet en ... McKeown maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Jennings is nu in balbezit. Salah rent richting de bal. Salah geeft een hoge lob. Moreno Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Delgado draait met de bal, schiet en ... Fortgens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Özses rent richting de bal. Özses met een sublieme pass. Alksnis rent richting de bal. Moreno Delgado onderschept slim de pass. Moreno Delgado draait met de bal, schiet en ... Fortgens bokst de bal weg.

81e minuut.
Alksnis heeft problemen om de bal te vangen. Morariu is nu in balbezit. Baholo is nu in balbezit. Baholo draait met de bal, schiet en ... Fortgens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Islington Indifference - Wellington Pheonix 1:1

88e minuut.
Özses is nu in balbezit. Özses geeft de bal voor. Baholo is nu in balbezit. Moreno Delgado rent richting de bal. Moreno Delgado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Islington Indifference 38%, Wellington Pheonix 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Islington Indifference - Wellington Pheonix 1:1