Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 09:29
  • Competitiewedstrijd: Premier
  • Stadion: Auckland FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2977
Auckland FC Nerimbera
532 Tactiek CNTR
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 40
weak Schieten good
good Passen adequate
good Verdedigen average


1e minuut.
Daar is Dziubański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dziubański geeft een hoge lob. Cannibals rent richting de bal. Cannibals draait met de bal, schiet en ... Bowen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Auckland FC - Nerimbera 1:0

13e minuut.
Bowen rent richting de bal. Ärtz rent richting de bal. Bowen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ärtz is nu in balbezit. Cocks verovert de bal door een tackle van achteren. Bowen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cocks rent richting de bal. Cocks haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Auckland FC - Nerimbera 2:0

30e minuut.
Cecchetti is nu in balbezit. Gawinecki onderschept slim de pass. Pölkkynen rent richting de bal. Gawinecki onderschept slim de pass. Gawinecki draait met de bal, schiet en ... Argolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Möller rent richting de bal. Möller passt de bal in één keer door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jacobi zal de hoekschop nemen. Gawinecki krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Auckland FC - Nerimbera 2:1

43e minuut.
Dragozov geeft de bal voor. Inworp. Matai met de inworp. Pölkkynen geeft de bal voor. Klungelig pakt Cannibals de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Auckland FC 52%, Nerimbera 48%.
Auckland FC - Nerimbera 2:1

63e minuut.
Daar is Cumming, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filogamo is nu in balbezit. Filogamo passt de bal met de wreef. Karadimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadimos schiet op doel. Argolo bokst de bal weg.

72e minuut.
Dziubański verovert de bal door een tackle van achteren. Matai bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gawinecki. Gawinecki krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Jacobi passt de bal zonder na te denken. Dragozov geeft de bal voor. Karadimos rent richting de bal. Karadimos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Auckland FC - Nerimbera 2:2

89e minuut.
Cumming met een snelle inworp. Pölkkynen rent richting de bal. Pölkkynen met een sublieme pass. Cocks is nu in balbezit. Cocks draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Auckland FC 61%, Nerimbera 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Auckland FC - Nerimbera 2:2